Šakil O'Nil
AP/Richard Shotwell
Šakil O'Nil, Foto: AP/Richard Shotwell

Aješa Herison-Džeks, rođena sestra ikone svetske košarke Šakila O'Nila, preminula je u četvrtak popodne.

PROČITAJTE JOŠ:

Aješa je izgubila borbu protiv kancera, o toj borbi javnost je malo znala, a vesti o smrti sestre Šakil je primio veoma loše. Bivši košarkaš nije bio u čuvenoj emisiji o NBA koju vodi, a kolege Erni Džonson, Keni Smit i Čarls Barkli poslali su mu poruku podrške, kao i komisioner takmičenja Adam Silver.

"Veliki ortak kojeg najbolje opisuju reči "najveće dete na svetu", njegovo srce je danas slomljeno. Govorio je kako se njegov svet vrti oko porodice, dve sestre i bratom, između ostalog. Prerano je izugubio jednu od njih, već u 40. zbog kancera", rekao je Džonson u emisiji.

Navijači Mančestera se našli u centru Beograda posle pobede, kamera uhvatila šta su radili! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/Miloš Dreković DATUM I VREME: 25.10.2019. 10:57 Englezi... navijači Mančestera slave pobedu, Foto: Alo/Miloš Dreković Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Partizan minimalnim rezultatom u trećem kolu grupne faze Lige Evrope, mada ostaje utisak da su crno-beli zaslužili povoljniji rezultat. Navijači "đavola" ne mare za detalje, njima je važan rezultat, tako da su veoma glasno proslavili pobedu u centru Beograda.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Ognjena Kuzmića!