Andrea Trinkijeri
ALO!/ M.Dreković
Andrea Trinkijeri

ALO!/ M.Dreković

Foto: ALO!/ M.Dreković

"Ako razmišljamo o umoru, bićemo umorni. Nema umora, samo je naporno jer ne uspevamo da treniramo kako bi trebalo. Fizički je dosta težak period, ali tako je i idemo. Teška utakmica je pred nama", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Pročitajte još:

Za litanski tim ističe da je posebno opasan kada igra na svom terenu.

"Ritas igra snažno kući, 'razvalili' su Lokomotivu, postavili 'svetski rekord' od 40-41 poen za četvrtinu. Mlada su ekipa, puna energije i trebaće nam mudrosti, strpljenja i pameti", naveo je Trinkijeri.

Centar crno-belih Artjom Parahovski, koji je u Partizan stigao upravo iz Ritasa, dodaje da će pokušati da bude od pomoći u pripremi utakmice.

"Ritas je moj bivši tim, zadržali su glavne domaće igrače od prošle sezone i imaće podršku od možda 10.000 ljudi. Igraju dobro na domaćem terenu i sigurno je da je pred nama težak meč. Kao neko ko je igrao sa mnogim prvotimcima Ritasa, pokušaću da dam neki savet mojim saigračima kako bi im barem malo olakšao posao", zaključio je Parahovski.

Nije štedeo igrače - Italijan ukazao na probleme Partizana

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 12.10.2019. 21:36 - 12.10.2019. 22:22 Partizan je na gostovanju Primorskoj poražen rezultatom 68:56, a posle utakmice u Sloveniji, Andrea Trinkijeri nije štedeo kritike na račun svojih izabranika. Foto: ALO Foto: Marko Metlas "Čestitam Primorskoj, bili su bolji u svim aspektima igre. Koncentraciji, odbrani, napadu...

Utakmica između Ritasa i Partizana igra se sutra od 18 sati u Viljnusu.

Bonus video: Andrea Trinkijeri o pobedi Partizana, Zagorcu, Tomasu ali i o drugim stvarima!