Jarić, Lima
EPA/Monica M Davey - Alo/Marko M
Jarić, Lima

EPA/Monica M Davey - Alo/Marko M

Jarić, Lima, Foto: EPA/Monica M Davey - Alo/Marko M

Brak košarkaša i manekenke bio je san snova, a onda je došlo jutro koje je promenilo sve.

Odavno su mediji pisali da je razlog razvoda Adrijane Lime i Marka Jarića nekadašnja učesnica “Parova” Kristina Spremo. Njena biografija je prilično burna.

PROČITAJTE JOŠ:

Košarkaš je, navodno, varao manekenku sa Kristinom i ona je, pisalo se, direktno kriva za razlaz dvoje supružnika.

Kako se tada nagađalo, Kristina i Marko su se sreli u jednoj diskoteci u kojoj ih je zajednički prijatelj upoznao, a varnice među njima planule su već na prvi pogled.

Kristina Spremo

Instagram

Kristina Spremo, Foto: Instagram

Spremo je zavela Jarića, navodno, svojim prljavim plesom u krilu.

A po čemu je njegova tadašnja supruga Adrijana Lima bila poznata - po izjavi da je u brak ušla nevina i da je htela da bude časna sestra.

Dakle, sušta suprotnost.

Adrijana Lima se zaručila za srpskog NBA igrača Marka Jarića, u junu 2008. godine. Par se venčao na Dan zaljubljenih naredne godine. U maju 2009. je objavljeno kako je Lima zatražila srpsko državljanstvo, ali joj ono nikada nije odobreno. Par je objavio da se rastaju nakon pet godina braka. Razvod je okončan u martu 2016. godine. Lima je katolkinja koja ide na misu svake nedelje.

Adrijana Lima

EPA/Monica M Davey

Adrijana Lima, Foto: EPA/Monica M Davey

U aprilu 2006. godine, u intevjuu za magazin GQ je izjavila kako je devica, te da će tako i ostati sve do braka. Takođe je izjavila da smatra da je abortus zločin, te da se slaže sa svime što crkva propoveda.

Srpski reprezentativci izašli u madridski restoran, kad tamo - Novak Đoković! Nisu mogli da veruju s kim je bio (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 08:14 Oduševljeni. Novak Đoković, Foto: Tanjug Dejvis kup će biti odigran od 18. do 24. novembra u Madridu sa 18 reprezentacija podeljenih u šest grupa, a Srbija je u grupi sa Japanom i Francuskom.

Poznato je i da Lima donosi Bibliju u bekstejdž, te se moli pre nego što izađe na pistu. Pre nego što je postala manekenka, želela je da bude časna sestra. Veoma je spiritualna, veruje u energiju, prirodu i duhove.

BONUS VIDEO:

Košarkaši Zvezde bez komentara posle "Večitog derbija"