Novak Đoković
Tanjug
Novak Đoković

Tanjug

Novak Đoković, Foto: Tanjug

Dejvis kup će biti odigran od 18. do 24. novembra u Madridu sa 18 reprezentacija podeljenih u šest grupa, a Srbija je u grupi sa Japanom i Francuskom.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak Đoković se srpskom timu priključio po dolasku iz Londona gde je na završnom mastersu ispao u grupi, a naša reprezentacija prvi meč Dejvis kupa igra u sredu protiv Japana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Izasli na pice kad tamo nasi spremaju taktiku za Davis cup :) ????☝️

A post shared by Stefan Jovic (@stefanjovic) on Nov 18, 2019 at 4:03pm PST

U međuvremenu do početka takmičenja deo našeg tima predvođen Novakom, Viktorom Troickim i selektorom Nenadom Zimonjićem, izašao je u jedan restoran na večeru, a tamo su zatekli dva srpska košarkaša: Stefana Jovića iz Himkija, koji je u Madridu zbog duela sa Realom i Nemanju Dangubića koji igra za lokalni Estudijantes.

"Hoćete da igrate za statistiku na -30?" Ekipa mu ušla u ozbiljnu seriju poraza, naučio ih je lekciju (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 07:51 Morali bi ovo da znaju. Aleksandar Džikić, Foto: Twitter/Eurohoops.net Estudijantes je proteklog vikenda upisao i treći uzastopni poraz u ''Endesa'' ligi, ukupno šesti u prvih devet kola. Bolja od ekipe Aleksandra Džikića bila je Pešićeva Barselona, koja je slavila sa ubedljivih 94:72.

"Izašli na piće kad tamo naši spremaju taktiku za Dejvis kup", napisao je Stefan Jović na svom Instagram profilu.

Nisu zadovoljni njegovim radom ni Savez ni igrači, već se zna i ko ga menja

AUTOR: Informer/Alo.rs DATUM I VREME: 19.11.2019. 08:31 Da li bi nekadašnji selektor "Orlića" rešio stvar? Ljubiša Tumbaković, Foto: Tanjug Filip Kraincanic Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković mogao bi već posle šest utakmica na klupi "Orlova" da dobije otkaz! Rukovodioci Fudbalskog saveza Srbije nisu zadovoljni kako je nacionalni tim igrao pod vođstom nekadašnjeg stratega Partizana i selekcije Crne Gore.

BONUS VIDEO:

Košarkaši Zvezde bez komentara posle "Večitog derbija"