Snežana Borjan
Instagram
Snežana Borjan

Instagram

Snežana Borjan, Foto: Instagram

Snaga i prefinjenost! Takav automobil, definitivno, ide uz Snežanu Borjan Filipović.

Bivša direktorka marketinga FK Partizan i supruga golmana Crvene zvezde od sada je za volanom moćnog „rendž rovera“ vrednog više od 130.000 evra!

Snežana Borjan

Instagram

Snežana Borjan, Foto: Instagram

Definitivno, Snežana već uživa u svom luksuznom terencu, koji je kupila s najbogatijim paketom opreme. Njen novi automobil „autobiografi“ ima 24 režima rada - grejanje i hlađenje za sedišta vozača i suvozača, klizni stakleni panoramski krov, ekran i digitalnu televiziju.

Snežana Borjan

Instagram

Snežana Borjan, Foto: Instagram

Interesantno da je ovoj kupoprodaji posredovao Ostoja Mijailović, aktuelni predsednik Košarkaškog kluba Partizan NIS.

Srpski preduzetnik, generalni direktor i vlasnik kompanije „Britiš motors“, za „Alo!“ otkriva kako su ključevi „rendž rovera“ završili u rukama Snežane Borjan Filipović.

Ostoja Mijailović

Alo!/Vladimir Marković

Ostoja Mijailović posredovao pri kupoprodaji automobila, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Biznis je biznis, ali mi je ujedno i drago da je jedan takav automobil završio u Snežaninom vlasništvu. Nas dvoje smo sarađivali još 2014, u vreme dok smo oboje bili u Fudbalskom klubu Partizan. Sada je došla na kafu, iznela svoje zahteve i očekivanja i brzo smo se oko svega dogovorili. Siguran sam da će biti zadovoljna našom uslugom, a cena je poslovna tajna. Ona je, definitivno, zaslužila jedan ovakav „rendž rover“ - rekao je za naš list Ostoja Mijailović.