lebron džejms
twitter/xelmelve
Lebron Džejms

AP

Lebron Džejms, Foto: AP

* Najki je konfiskovao te video snimke

* On nikad nije dobio svoju nagradu

* Trenutno igra u Kini

Te 2009. godine Lebron Džejms je organizovao kamp koji se zvao po njemu, u Univerzitetu Akron, a vrhunac jedne večeri je bio košarkaški meč između Lebronovih budućih i prošlih saigrača (među kojima je bio i Kinsi, nekadašnji košarkaš Zvezde i Partizana) i brucoša sa tog univerziteta.

Mnogi od njih nisu ni slutili da će nekad igrati protiv Lebrona, a baš to veče su dobili priliku.

Prošlo je nekoliko minuta od početka meča i Kraford je bio kod koša gde je zaobišao svog čuvara, poslednja prepreka mu je bila najteža, sam Lebron Džejms, koji je skočio sekund kasnije i tako postao "žrtva posterizovanja"

"Mislio sam da nije velika stvar" - rekao je Kraford i nastavio: "dok nisam ušao u svoju sobu te noći i video da ljudi koji nisu bili tu da me cimaju preko telefona"

Nekoliko minuta kasnije, Lebronov tim je pobedio ali mu je svakako ostao gorak ukus u ustima zbog "posterizovanja". Verovatno bi ova priča bila zaboravljena posle nekoliko dana od njenog odvijanja, ali predstavnik "Najkija" je odlučio da konfiskuje video posle čega je tek usledila drama.

Kraforda sada uvek pitaju o tom zakucavanju, a on se prisetio da su predstavnici te kompanije šalili sa brucošima da ko zakuca preko Lebrona da će dobiti 500$. "Nikad mi ih nisu dali" - rekao je Kraford.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića