Ognjen Kuzmić, saobraćajna nesreća
Screenshoot Youtube, Alo!
Ognjen Kuzmić, saobraćajna nesreća

Screenshoot Youtube, Alo!

Ognjen Kuzmić, saobraćajna nesreća, Foto: Screenshoot Youtube, Alo!

* Jutros je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Prijedoru

* Vraćao se sa svadbe

* Ušao je u suprotnu traku sa svojim Poršeom

Košarkaški reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u Banjaluci, dovežen je u Beograd.

GUŠIO SE U SOPSTVENOJ KRVI! Ispovest boksera koji je učestvovao u nesreći! "Ušli su u našu traku i otkinuli točak našeg vozila, jaka muzika se čula iz njihovih kola"! (FOTO)

"Pacijent se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju. Obavljena ja sva neophodna inicijalna dijagnostika i započet terapijski tretman." - rekao je Đajić

Ognjen Kuzmić, košarkaški reprezentativac Srbije, nakon saobraćajne nesreće stavljen je na aparate za mehaničku ventilaciju.

Generalni direktor UKC Republike Srpske dr Vlado Đajić rekao je da je Kuzmić zadobio prelome kostiju lica i vilice, otok mozga, te nagnječenje grudnog koša.

"Zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja i saniranja povreda biće transportovan u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije" - rekao je Đajić.

NOVI DETALJI TRAGEDIJE SRPSKOG KOŠARKAŠA! Ognjena Kuzmića hitno prebacuju HELIKOPTEROM u Beograd! Slomljena mu je vilica, a on se ne budi iz kome! (FOTO)

S druge Kuzmićev prijatelj Bogdan Ilić u nesreći je zadobio dominatne povrede glave i kostiju lica.

JEZIVE SLIKE SA LICA MESTA! Kuzmićev Porše totalno smrskan završio razbacan po njivi, policija vrši uviđaj i ne veruje kako je preživeo nesreću! (FOTO)

"Pacijent se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju. Ostaje na daljem bolničkom liječenju i praćenju u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje UKC RS. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene" - rekao je načelnika Urgentnog centra dr Dragan Rakanović.