Ognjen Kuzmić
Marko Metlaš/Alo!
Ognjen Kuzmić

Marko Metlaš/Alo!

Ognjen Kuzmić, Foto: Marko Metlaš/Alo!

* Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu

* Trenutno je u komi

* Pojačao je ovog leta Crvenu zvezdu!

Povratnik u KK Crvena zvezda, reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći u Banjaluci i zbog toga će morati da bude prevežen u Beograd i to hitno.

To je obelodanio njegov klub, nedugo nakon što se na putu Banjaluka - Prijedor, u Ramićima, dogodila saobraćajka u kojoj su se sudarila dva luksuzna automobila.

Ognjen Kuzmić

Marko Metlaš/Alo!

Ognjen Kuzmić, Foto: Marko Metlaš/Alo!

"KK Crvena zvezda sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magsitralnom putu Banja Luka - Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću. Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda i u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd", navodi se u saopštenju crveno-belih.

Kako javlja banjalučki novinar Zoran Šarenac, Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gronju vilicu i trenutno je u komi. Po rečima doktora Vlade Đajića, košarkaš nema hematome na mozgu, ali su povrede vrlo ozbiljne i zahtevale su pomenuti transport helikopterom u Urgentni centar u Beogradu.

Kuzmić je trenutno u komi.

Pročitajte još: