Jusuf Nurkić
twitter/United_Bosnia
Jusuf Nurkić, Foto: AP/Steve Dykes

U toku polufinalne utakmice između Denver Nagetsa i Portland Trejlblejzersa legendarni američki komentator i bivši košarkaš malo je iznenadio javnost svojom opaskom. Komentator Denver radija i analitičar Skot Hejstings je poslao nešto uvredu na račun bosanskohercegovačkog centra Jusufa Nurkića, člana Portlanda, mada može se reći da je to bio i savet za protivnike.

PROČITAJTE JOŠ:

JOKIĆ SE ČEKA Poznat prvi finalista Zapada, u publici se našla i "majka zmajeva" (VIDEO)

IGRA MAČKE I MIŠA U MADRIDU Nadal razvalio Vavrinku i zakazao polufinale sa Cicipasom

PREDSEDNIK RUSIJE IZREŠETAO GOLMANE Vladimir Putin dao 10 golova na utakmici sa hokejaškim zvezdamai! (FOTO)

Tokom četvrte četvrtine, to jest krajem utakmice, tokom jednog tajm-auta komentatori su pričali o dešavanjima na klupi Blejzersa, a potom im je pažnja prešla na Nurkića.

Hejstings je centra BiH okarakterisao kao nekog "ko uvek pokušava da izigrava 'mangupa'", a onda dodao da bi neko "trebalo da ga šutne u cevanicu".

Ovakav komentar buknuo je na društvenim mrežama i bosanskohercegovačkim portalima, pošto Nurkić ne nastupa u plej-ofu jer je pred kraj regularnog dela sezone polomio nogu.

Podsetimo, Jusuf je na peti meč serije sa Denverom došao u majici kojom je "odao počast poginulim ratnim vojnicima BiH".

ARAPIN PLJUNUO NA NOVAKA! ZATIM I NA PRAVOSLAVNI KRST Odmah usledilo nasilje, vraćeno mu sa dva šamara! Dobio ŠTA JE ZASLUŽIO (VIDEO)

Jusuf Nurkić, Foto: twitter/United_Bosnia

Portland je uspeo da pobedi Denver i izbori "majstoricu".