Majkl Džordan
AP
Majkl Džordan

AP

Majkl Džordan, Foto: AP

Bivši hokejaš Džeremi Ronik je redovno dobijao Džordana u golfu. Tadašnji član Čikago Blekhoksa je 1992. godine vrlo često provodio vreme sa njaboljim igračem sveta.

PROČITAJTE JOŠ:

 - Igrali smo golf i pobedio sam ga nekoliko puta. Zaradio sam nekoliko hiljada dolara i on se spremao da ode kući. Bulsi su tu veče igrali protiv Klivlenda. Bilo je deset sati ujutru, a on mi je rekao da ipak želi da odigramo još jednu partiju - kazao je Ronik.

Tokom te partije su Džordan i Ronik popili deset piva, prema njegovom tvrđenju, a glavna zvezda Bulsa je žurila na utakmicu sa Klivlendom.

Majkl Džordan

Profimedia

Majkl Džordan, Foto: Profimedia

- Nastavili smo da igramo i pijemo celo popodne, popili smo verovatno po deset piva, a on je posle toga išao pravo u dvoranu. Šalio sam da ću sada sav novac koji sam dobio zahvaljujući pobedama protiv njega u golfu, staviti na pobedu Klivlenda. On mi je odgovorio da želi da se opkladi sa mnom. Rekao je da će Čikago pobediti sa 20 razlike, a da će on postići preko 40 poena. Naravno da sam pristao iste sekunde, ko ne bi? Čovek je na kraju ubacio 52 poena, a Čikago je pobedio sa 26 razlike - ispričao je Ronik.

VEST DANA:

 Istini za volju, dao je 44 poena i pobeda je bila od 24 razlike, ali poenta je ista.

Na kraju te sezone će Džordan i Bulsi ponovo doći do prstena, drugog zaredom.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Ognjena Kuzmića!