Mozzart
Promo
Mozzart

Promo

Mozzart, Foto: Promo

Društveno odgovorna akcija kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“ nastavlja se na radost svih Beograđana na Vračaru, gde je obnovljen košarkaški teren posvećen „Zlatnim momcima“ – osvajačima zlatnih medalja na svetskim prvenstvima. Teren se nalazi u Čuburskom parku (Cara Nikolaja II bb) i svečano će biti otvoren u petak 23. avgusta od 19.00 časova.

Obnovljeni sportski kompleks u srcu Beograda kompanija Mozzart će otvoriti u prisustvu srpskih košarkaških i grupe THCF, koja će zvanično predstaviti pesmu „Gde si poš’o“ kojom ćemo bodriti našu košarkašku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Kini. 

Jedno od omiljenih mesta za sport i rekreaciju stanovnika Vračara, ali i svih Beograđana, na kojem su stasavale mnoge generacije, dobiće potpuno novi izgled. Svi koji vole košarku ubuduće će moći da uživaju u igri u uslovima kakve imaju profesionalci - na novoj specijalnoj podlozi, sa profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama. Sva instalirana oprema poseduje posebne ateste, dok se specijalna multifunkcionalna podloga izdvaja po bezbednosti i trajnosti.

Lepši izgled terenu daće i nove tribine, nova ograda oko terena i teretana na otvorenom koju je kompanija Mozzart postavila sa željom da što više omladine, ali i starijih sugrađana, vežba i okrene se zdravom životu.

Pored jedinstvene prilike da čujete uživo novu pesmu THCF-a „Gde si poš’o“ kojom ćemo bodriti košarkašku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Kini, kompanija Mozzart je za sve vas koji dođete na svečano otvaranje pripremila i brojna iznenađenja, između ostalog i takmičenje u šutiranju trojki, a najuspešniji učesnici osvojiće sjajne novčane nagrade.

Dođite da zajedno sa poznatim košarkašima uživamo u sportu, muzici, druženju i poželimo sreću i osvajanje medalje našim „orlovima“ u Kini. Ovo će biti i sjajna prilika da svima pošaljemo poruku o važnosti negovanja sportskog duha, fer-pleja i zdravog života, koju će nakon toga nastaviti da šire i svi budući šampioni i rekreativci, koji budu provodili vreme na Mozzart-ovom terenu u Čuburskom parku.

 

 

 

 

 

 

Tagovi