NAJVEĆI PORAZ NAJVEĆEG SE NIJE DOGODIO NA PARKETU Džordanova bivša žena mu uzela 168 miliona dolara, Majkl više nije ponavljao tu grešku! (FOTO)

Sve mu naplatila

Huanita i Majkl Džordan
Huanita i Majkl Džordan, Foto: AP/Micheal.S.Green

Najbolji košarkaš svih vremena, Majkl Džordan je imao teške poraze u karijeri, dobijao je batine od "loših momaka" iz Detroita, Orlando mu uskratio epski povratak, ali čini se da je najteži bio van košarkaških terena. Njegova bivša supruga ga je ubedljivo porazila!

Majkl i Huanita su se upoznali davne 1986. godine u jednom noćnom klubu, to je bila druga sezona za ovog slavnog košarkaša u NBA.

Njih dvoje su se venčali tri godine kasnije, a prema rečima njihovih prijatelja, njihov zajednički život je bio odličan prvih 13 godina!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#90sLookBack #MichaelJordan #JuanitaJordan #EbonyMagazine📔📰🗞 #HipHopGlobal🌐 (1992) 🏀

A post shared by @ForeverBlessed_ 23 (@jerrellt25) on

Dobili su tri deteta, a nakon što je Džordan "batalio" košarku počeli su problemi i u njihovom braku, a epilog je bio mučan razvod.

Posle 17 godina, Majkl i Huanita su se razveli 2006. godine, a to je mnogo koštalo slavnog košarkaša.

Pored toga što je dobila 168 miliona dolara, Huanita može da se pohvali i luksuznom vilom u Čikagu od 745 kvadratnih metara!

Džordan je naučio lekciju, nije dugo ostao sam, našao je utehu u modelu Ivet Prieto, a Majkl ovog puta nije hteo da napravi iste greške!

Sa Ivet je potpisao predbračni ugovor u kom joj je obećao da će joj dati milion dolara za svaku godinu koju ostane sa njim u braku, a ako brak potraje deset godina dobiće bonus od pet miliona dolara za svaku sledeću godinu!

Možda nama deluje 168 miliona dolara kao velika cifra, ali bogastvo Džordana se procenjuje na preko 1.9 milijardi dolara!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi