Bogdan Bogdanović
AP Photo/Rich Pedroncelli
Bogdan Bogdanović

AP Photo/Rich Pedroncelli

Bogdan Bogdanović, Foto: AP Photo/Rich Pedroncelli

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su Finiks Sanse 105:88, u trećem predsezonskom meču "kraljeva".

PROČITAJTE JOŠ:

Bogdan Bogdanović je bio solidan u pobedi svoje ekipe, ubacio je 12 poena (3/9 iz igre),  četiri skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu, za svega 23. minuta! Sa druge strane Bjelica nije uspeo da se upiše u strelce! Sakramento je do prve pobede u predsezoni predvodio Dieron Foks koji je upisao 18 poena i šest asistencija!

Sakramento naredni meč igra 15. oktobra protiv Jute Džez. NBA sezona kreće 23. oktobra, a Kingsi prvi meč igraju dan kasnije protiv Finiks Sansa.

Nikola Jokić

AP Photo/Kyusung Gong

Nikola Jokić, Foto: AP Photo/Kyusung Gong

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Klipersa 111:91, u svom drugom predsezonskom meču.

Debi Nikole Jokića u novoj sezoni je trajao 22. minuta, a srpski centar je bio odličan na terenu, meč je završio sa 10 poena (5/7 iz igre), 11 skokova, tri asistencije i tri ukradene lopte. 

Kod Los Anđeles Klipersa, igrao je MVP finala prošle sezone, Kavaji Lenard, koji je postigao sedam poena za svega deset minuta. 

Trener Nagetsa, Meloun, je dao šansu svim igračima u ekipi, a Mari i Heris su dobili najveću minutažu, po 24. minuta

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Malik Bizli sa 16 poena, Milsap je dodao 13, dok je sjajno odigrao i "ruki" Majkl Porter junior, koji je za 12 minuta postigao isto toliko poena, uz pet skokova i 6/7 iz igre, dok je kod Klipersa najefikasniji bio , Montrez Herel sa 15 poena.

Sledeću utakmicu Denver igra 15. oktobra protiv Finiksa Sansa, a prvi meč u novoj sezoni ih očekuje 24. oktobra protiv Portlanda! 

Kings – Sans 105:88
Voriors – Timbervulvs 143:123
Klipers – Nagets 91:111

BONUS VIDEO

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja