Pojačanja Partizana
Alo!/Marko Metlaš
Trening košarkaša Partizana

ALO: D.J. Bužić

Trening košarkaša Partizana, Foto: ALO: D.J. Bužić

Košarkaš Partizana Rašon Tomas objasnio je šta se zapravo desilo u situaciji koja je podigla mnogo prašine.

Tomas je nedugo nakon što je predstavljen kao pojačanje Partizana upao je u problem jer je u njegovom automobilu pronađeno nekoliko pilula ekstazija, 3,5 grama marihuane, kao i dve boce ulja od hašiša.

Sve je bilo normalno i opušteno, a onda su svi videli zašto kapitena crno-belih zovu NOVICA UBICA! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Dragutin Bužić / Alo.rs DATUM I VREME: 26.08.2019. 20:25 - 26.08.2019. 22:07 Nemojte se šaliti sa Novicom Veličkovićem. Novica Veličković, Foto: twitter/PartizanBC * Košarkaši Partizan se od ove sezone igraće u Areni, koja će dom crno-belih biti narednih pet sezona * Ognjen Jaramaz, Nikola Janković i Novica Veličković još uvek nisu produžili ugovor sa crno-belima * Ekipu Partizana su odskoro napustili Marko Pecarski i Stefan Janković Košarkaši Partizana naporno treniraju kako bi što spremniji dočekali sledeću sezonu.

- Bio sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme, ali je to sada iza mene. Sada sam posvećen ovom timu i novoj sezoni - rekao je Tomas na treningu Partizana.

Otkrio je i kako se uklopio u novi tim, ali i šta misli o Andrei Trinkijeriju.

- Super su momci, hoće da pomognu da budemo bolji. Trenirao sam cele nedelje sa trenerom i mogu već sad da kažem da je vrlo taktičan i voli svoje košarkaše. Želi mnogo stvari, ali na kraju svega želi da budemo sve bolji i igramo na pravi način - tvrdi Tomas.

Trening košarkaša Partizana

ALO: D.J. Bužić

Trening košarkaša Partizana, Foto: ALO: D.J. Bužić

 

Već ima i nekih anegdota iz srpske prestonice gde je navijačima Zvezde koji su bili ljubopitljivi dao "obećanje" da će do kraja sezone oni promeniti boje kluba za koji navijaju.

- Često kad izađem ovde negde, pitaju me jesam li košarkaš, pa pitaju da li igram za Crvenu zvezdu, a ja odgovorim: Ne, Partizan. Oni kažu na to: ooooou. Ili, ako navijaju za Zvezdu, ja im kažem da će do kraja sezone navijati za Partizan. Čuo sam da je derbi velika stvar pa će biti zanimljivo - konstatovao je Tomas.

PROČITAJTE JOŠ:

Da podsetimo, on je u Partizan stigao iz Sasarija, iako je bio na pragu Makabija, a u proseku je beležio 12,5 poena po meču uz 2,1 asistenciju i 6,6 uhvaćenih lopti.

BONUS VIDEO

Alo! U Bernu - Provokacija švajcarskog novinara i šmekerski odgovor trenera Zvezde!