KK Budućnost
KK Budućnost
KK Budućnost

KK Budućnost

KK Budućnost, Foto: KK Budućnost

Prošlosezonski šampion regionalnog takmičenja Budućnost iz Podgorice kažnjen je od strane ABA lige zbog ispada navijača na trećoj utakmici finala.

Pročitajte još:

BOMBA NA ČIZMI Juventus dobija starog-novog trenera!

NIŠTA OD SRPSKOG POLUFINALA! Zakasnio na meč pa svojim greškama poklonio pobedu, Đoković ispao sa turnira na Monte Karlu! (GALERIJA)

MAKSIMALNA OZBILJNOST Milojević bez opuštanja na Čukarički!

Navijači "Plavih" ubacivali su predmete na parket tokom utakmice sa Crvenom zvezdom, pa su čelnici regionalnog takmičenja odlučili da sklone publiku sa mesta pored terena duž čitave dvorane, kao i iz prvih redova tribina.

Budućnost se tom prilikom oglasila i uputila izvinjenje vlasnicima karata za ta mesta.

- Sa velikim žaljenjem vas obaveštavamo da je odlukom ABA lige, zabranjeno prisustvo publike na parketu, duž cele dvorane SC Morača kao i na sedištima koja su u prva dva reda tribina, u redovima O i N. Iz tog razloga, za gore pomenuta mesta ulazak u salu će biti omogućen svim vlasnicima godišnjih i dnevnih karata, uz napomenu da im je omogućeno stajanje u dvorani. Budućnost upućuje izvinjenje vlasnicima karata koji zbog pojedinačnih ispada večeras neće biti u mogućnosti da sede na svojim mestima - stoji u poruci iz kluba.

Četvrti meč na programu je večeras od 19 časova u dvorani "Morača" u Podgorici.