Vladan Milojević
FK Crvena zvezda
Vladan Milojević

FK Crvena zvezda

Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević pred meč drugog kola plej-ofa Superlige sa Čukaričkim rekao je da očekuje tešku utakmicu u pravom fudbalskom ambijentu.

Pročitajte još:

VELIKI PROBLEM ZA EKIPU NEKADAŠNJEG TRENERA PARTIZANA Marko Nikolić ne može da pomogne Videotonu pred meč sezone!

NEMA VAĐENJA PROTIV ZVEZDE, OVO JE POSEBAN MEČ Simo Krunić oprezan pred meč za crveno-belima!

NOVI DOKAZ VELIČINE KLUBA Svi su oduševljeni potezom uprave Fiorentine! (FOTO)

"Čeka nas nastavak plej-ofa i svaki meč u doigravanju je derbi za sebe. Gostujemo stabilnom superligašu, koji je uvek u vrhu i ima tendenciju da napreduje iz godine u godinu. Igraju vrlo kvalitetno na svom terenu i bice jako teško. Ambijent na Banovom brdu je uvek fudbalski, teren je dobar i to govori o kakvom je klubu reč. Ocekuje nas izuzetno teška utakmica. Čukaricki ima kontinuitet i nije menjao tim, igrači su dugo zajedno i poznaju se", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Trener crveno-belih govorio i kakav pristup od igrača želi u sutrašnjem meču.

Vladan Milojević

FK Crvena zvezda

Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

"Spremićemo se maksimalno ozbiljno, kao i do sada. Takav pristup igrača želim na utakmici. Pritisak je obostran, a ulogu favorita treba potvrditi na terenu. Koliko sam u Crvenoj zvezdi, nijednu utakmicu nismo odigrali bez pritiska i on može da bude samo pozitivan. Posle 30 kola u domaćem prvenstvu i jedne runde u plej-ofu, tačno se iskristalisalo ko ce se boriti za titulu, a ko za Evropu. Čukaricki ima svoje ambicije, mi svoje, i nije njima ništa manji ili veći pritisak nego nama", rekao je on i osvrnuo se na zdravstveni bilet.

"Sigurno ne možemo da računamo na Boaćija. Ima nekih igrača za koje ćemo proceniti, imamo manjih problema i videćemo koliko cemo ih izlagati naporima. Imamo igrače i na granicama žutih kartona, ali za mene je svaka sledeća utakmica najbitnija u sezoni. I zato smo samo fokusirani na ČukaricCki, i tako se spremamo. Posle ćemo misliti na derbi", zaključio je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog igraju sutra od 17 sati na Banovom brdu.