Kevin Durent, Golden Stejt - L.A.Klipers
Tanjug/AP, Mark J. Terrill
Kevin Durent, Golden Stejt - L.A.Klipers

Tanjug/AP, Mark J. Terrill

Kevin Durent, Golden Stejt - L.A.Klipers, Foto: Tanjug/AP, Mark J. Terrill

Prema pisanju jednog od najbolje obaveštenih medija u Americi ESPN-a, košarkaš Golden Stejta Kevin Durent od naredne sezone neće biti član Voriorsa.

Pročitajte još:

KAJRI VODIO SELTIKSE DO BREJKA U MILVOKIJU Voriorsi sačuvali domaći teren protiv Hjustona! (VIDEO)

"BUDITE MIRNI, IMAMO JOKIĆA!" Nikola u društvu elite, prvi igrač posle Lebrona koji je postigao tripl-dabl u majstorici! (FOTO)

OVE REČI O'NILA O JOKIĆU POGAĐAJU On je "bejbi" superstar, uživanje ga je gledati, impresioniran sam! (VIDEO)

Naime, prema njihovom pisanju, visoki krilni igrač karijeru će nastaviti u Njujork Niksima.

Tokom prethodnih nedelja, meseci i godina spominjao se prelazak kod Lebrona Džejmsa u Los Anđeles Lejkerse, nečiji dokazi bili su odnosi dvojice košarkaša, a poslednjih dana i podatak da je "Kralj" zapratio Durenta na Instagramu, ali to svakako ne može da bude dokaz.

Kevin je u klub iz Kalifornije stigao tokom leta 2016. iz redova Oklahome, a uradio je ono zbog čega je došao osvojivši NBA prsten 2017. i 2018. godine, a nije prva zvezda tima, što bi Niksi mogli da mu ponude.

Lebron Džejms i Kevin Durent

AP Photo/Tony Avelar

Lebron Džejms i Kevin Durent, Foto: AP Photo/Tony Avelar

"Ukoliko uspe da osvoji titulu u Njujorku, to bi potpuno promenilo sliku o njemu", spomenulo se u teksu ESPN-a izmešu ostalog.

Razlozi za dolazak u Njujork pored statusa prve zvezde svakako su i ti da Niksi pokušavaju sa mladim košarkašima da naprave novi tim koji bi se borio za titulu, a pored mladića, imaju i veliki novac da ponude, sa kojim bi pored Durenta mogli da potpišu još nekog "Ol Star" igrača, čime bi odmah postali i kandidati za šampionski prsten.