Nikola Jokić
Youtube/Bleacher Report
Nikola Jokić

Alo/Vladimir Marković

Nikola Jokić, Foto: Alo/Vladimir Marković

Nikola Jokić i njegovi Denver Nagetsi bili su jedan od većih hitova prošle sezone u NBA, a srpski reprezentativac izrastao je u megazvezdu zbog genijalnih igara.

PROČITAJTE JOŠ:

Koliko je naš as oduševio američke novinare, svedoči i poslednja Tviter objava Marka Kizle, kolumniste "Denver Posta".

"Spremam se za trening kamp Nagetsa jedući ogromnu gomilu mesa u srpskom restoranu u Čikagu. Moram da budem jak kao Nikola Jokić", poručio je Kizla uz sliku roštilja i srpskog piva.

američki novinari oduševljeni srpskim specijalitetima

Twitter/Mark Kiszla

američki novinari oduševljeni srpskim specijalitetima, Foto: Twitter/Mark Kiszla

Inače, nova sezona počinje 22. oktobra, a ligaški deo će biti završen 15. aprila. Tri dana kasnije na red dolazi plej-of, za koji će se boriti 30 timova koji će odigrati po 82 utakmice do odluke kojih 16 klubova nastavlja borbu za tron.

Policija reagovala, bolesnici uputili Siniši stravične reči! Više puta mu poželeli smrt

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 24.09.2019. 09:17 - 24.09.2019. 09:22 Neverovatno. Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Filippo Venezia Fudbalski svet već dva meseca šalje podršku Siniši Mihajloviću i malo ko se nije oglasio toplim rečima o srpskom treneru! Međutim, uvek ima onih koji zarad medijske pažnje ili zbog možda nekih težih razloga pišu neprikladne stvari po društvenim mrežama.

SSrbiju u novoj sezoni predstavlja pet košarkaša - pomenuti Nikola Jokić (Denver Nagets), Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica (Sakramento Kings), Boban Marjanović (Dalas Maveriks) i Marko Gudurić (Memfis Grizlis).

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"