Larsa Pipen
instagram/larsapippen
Larsa Pipen
Larsa Pipen, Foto: Instagram

Nova sezona NBA lige startuje, a u šali možemo upozoriti igrače da se na parketu čuvaju protivnika, a van njega Larse Pipen. Iskusna Larsa je prava kolekcionarka košarkaša koji nastupaju u najjačoj ligi sveta.
Bila je u braku sa legendarnim Skotijem Pipenom, osvajačem čak šest šampionskih prstena sa Čikagom, sa kojim ima četvoro dece. Nakon razvoda, 2018, posle 20 godina veze, počela je „da diše punim plućima“. Larsa (46) se bacila na mlađe (i slađe).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Larsa Marie (@larsapippen)

Najpre je zavela 17 godina mlađeg Tristana Tompsona, sadašnjeg člana Bostona. On je nakon toga počeo vezu sa njenom drugaricom Kloi Kardašijan, zbog čega su odnosi sa njom, ali i ostalim članovima poznate rijaliti porodice zahladneli. Iskusna Larsa izjavila je da upravo ona Tristana odvela na žurku Kardašijanovih i upoznala ga sa Kloi, nakon što su oni završili „sve što su imali“.

Potom je „upecala“ 24-godišnjeg igrača Filadelfije Bena Simonsa, koji je tek četiri godine stariji od njenog prvenca Skotija Džuniora, ali joj u njegovom društvu nije bilo previše zanimljivo, pa su se brzo rastali.

Nastavila je da lovi u istom fahu, igrače istih godina. I imala je uspela. Šarmirala je nekadašnjeg saigrača Nikole Jokića Malika Bizlija, i to preko Instagrama. Nedovoljno iskusni Bizli pao je na njene obline, što je ubrzo saznala i njegova supruga Montana Jao, koja je odmah podnela zahtev za razvod.

Atraktivnoj Larsi on je i dalje zanimljiv, ali ko zna šta će iskusna „koka“ poželeti za nekoliko dana od Deda Mraza...

Pročitajte još