Gist pobrkao za koga igra, "bacao kosku" bivšem saigraču koji ga propisno iskulirao! (VIDEO)

Alo.rs/ S.I. | sport 2019-10-04 13:38:18 2019-10-04 13:38:18

Džejm Gist kao da je igrao kod kuće.

Printscreen Youtube / EUROLEAG

Džejmsu Gistu je već u prvom evroligaškom meču pokazao kakvog je igrača dobila Crvena zveda.

PROČITAJTE JOŠ:

Amerikanac, koji je letos nakon sedam godina provedenih upravo u taboru Atinjana stigao na Mali Kalemegdan, bio je ekstra motivisan protiv bivšeg kluba. Postigao je 22 poena i upisao 7 skokova i na taj način je ceo meč gurao Beograđane do neizvesne završnice, ali ne i pobede.

Bio je vrlo raspoložen Amerikanac, da se u pojedinim momentima toliko zaneo da je na trenutak zaboravio i ko su mu saigrači.

Naime, najkomičniji detalj atinskog meča dogodio se u drugom poluvremenu, kada je Gist, nakon poena i iznuđenog faula, "bacio kosku" Papapetruu iz Panatinaikosa?! Urnebesan detalj možete pogeldati u priloženom video klipu na 1:50.

Srpski reprezentativac vodio Radonjićev Bajern do pobede, povreda Jovića u pobedi Himkija! (VIDEO)

AUTOR: sportske-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 03.10.2019. 22:42 Prvo kolo Evrolige! Dejan Radonjić, Foto: EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND Košarkaši Bajerna iz Minhena pobedili su Armani iz Milana 78:64, u prvom kolu Evrolige. Srpski košarkaš Vladimir Lučić bio je najbolji pojedinac u ekipi Dejana Radonjića i meč je završio sa 26 indeksnih poena.

Završio je pomenutu akciju Amerikanac uz krik. U momentu ga je obuzela euforija, a onda je ispred sebe ugledao dobro poznato lice u zeleno-belom dresu, i pružio mu ruku da proslavi poen.

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!

 

 

 

Expand player
Pogledajte više