Dejan Radonjić
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
Dejan Radonjić

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Dejan Radonjić, Foto: EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Košarkaši Bajerna iz Minhena pobedili su Armani iz Milana 78:64, u prvom kolu Evrolige.

Srpski košarkaš Vladimir Lučić bio je najbolji pojedinac u ekipi Dejana Radonjića i meč je završio sa 26 indeksnih poena.

PROČITAJTE JOŠ:

Reprezentativac Srbije imao je 18 poena (7/12), pet skokova i dve ukradene lopte i bio je najefikasniji igrač u pobedničkom timu.

Lučića je pratio Nihad Đedović sa 16 poena, Maodo Lo je dodao 12, dok je nekadašnji NBA košarkaša Greg Monro imao šest, uz 10 skokova i četiri asistencije.

Za Armani nisu igrali Nemanja Nedović i Vladimir Micov zbog povrede, dok je odličan debi za ekipi iz Milana imao vremešni Luis Skola.

Argentinac je preneo sjajnu formu s Mundobasketa na Evroligu i utakmicu je završio sa 17 poena i šest skokova. Serhio Rodriges imao je 14 i šest asistencija, dok je dvocifren još bio Dela Vale sa 10.

Bajern je ključnu razliku napravio u drugoj deonici, koju je dobio 20:11, a potom je u trećoj i četvrtoj samo održavao prednost.

Vladimir Lučić

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Vladimir Lučić, Foto: EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Ekipa Himkija je uspela da slavi na svom terenu protiv Makabija rezultatom 89:83.

Imali su domaći košarkaši i prednost od čitavih 17 poena razlike, ali je Makabi topio prednost da bi pred sam kraj utakmice stigao na -4.

Ipak, domaći su stigli do pobede, zaslužene.

Stefan Jović se povredio tokom treće deonice i nije se više vraćao u igru, u pitanju je povreda leđa.

BONUS VIDEO

Vladan Milojević - konferencija nakon Olimpijakosa