Srpska petorka
twitter.com/SacramentoKings
Srpska petorka

twitter.com/SacramentoKings

Srpska petorka, Foto: twitter.com/SacramentoKings

Sakramento Kingsi će u narednoj sezoni biti bogatiji sa predstavnicima iz Srbije više nego ikada do sada.

Ona deli stan sa tri Jokića - Natalija živi sa Nikolom i njegovim uhapšenim bratom Strahinjom (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 02.10.2019. 19:10 - 02.10.2019. 19:17 Porodica Nikole Jokića danas je dospela u centar pažnje nakon što je stariji brat srpskog košarkaša Strahinja uhapšen zbog napada na ženu. Foto: Alo!/Vladimir Marković Strahinja je optužen da je gurao i davio ženu, a prema rečima Branislava Jokića, njegov sin je prenoćio u zatvoru, a ujutru je pušten na slobodu.

U glavnom gradu Kalifornije će živeti i raditi petorica državljana Srbije, po dvojica na terenu i u kancelarijama i jedan na klupi.

Ovo su Divčevi sinovi, a jedan je isti on! Bave se neuobičajenim poslovima, oženiće se u Srbiji, a sada znamo šta stvarno misle o našoj zemlji!

AUTOR: Serbian Times/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 02.10.2019. 12:57 - 02.10.2019. 13:09 Zna se gde su najbolje devojke. Vlade Divac, Foto: AP Photo/Jessica Hill U svom prvom intervjuu braća Luka Andrej (28) i Aleksandar Matija Divac (23) su otkrili ono što javnost najviše i zanima - ko su i čime se bave sinovi jedne od najvećih srpskih košarkaških zvezda, odnedavno člana Kuće slavnih, Vladeta Divca.

Ekspedicija Kingsa trenutno se nalazi u poseti Indiji, a dolazak u Mumbaj "srpska petorka" je ovekovečila fotografijom. Priliku da se slika imao je i ceo tim koji će narednih dana odigrati dve prijateljske utakmice protiv Indijane. 

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, generalni menadžer Kingsa je Vlade Divac, njegov blizak saradnik je Predrag Stojaković, u timu su Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica, a od ovog leta je u stručnom štabu Igor Kokoškov.

BONUS VIDEO:

Branko Lazić otkrio šta misli o uspehu reprezentacije!