Darko Miličić
Blic/Marko Metlaš
Darko Miličić

Blic/Marko Metlaš

Darko Miličić, Foto: Blic/Marko Metlaš

Darko Miličić je svojevremeno bio 2. pik na NBA draftu i već neko vreme je u penziji i odlučio je da se ove sezone vrati na parket prenosi "Basketball sphere".

Darko Miličić će zaigrati za ekipu "I come to play" koja se takmiči u Drugoj muškoj regionalnoj ligi.

PROČITAJTE JOŠ:

Članovi ekipe "I come to play" biće još nekoliko bivših reprezentativaca poput Branka Cvetkovića, Jove Stanojevića, ali i basketaških reprezentativaca Dušana Buluta, Dragana Ćeranića…

Darko Miličić

Blic/Marko Metlaš

Darko Miličić, Foto: Blic/Marko Metlaš

Bolje upućeni u košarkaška zbivanja u Novom Sadu, znaju da grupa nekadašnjih profesionalaca već izvesno vreme za svoju dušu igra “pet na pet”. Iz tog druženja rodila se ideja da svoja ikustva iz znanja prenesu mlađim naraštajima tim/projekat “I can play”, u kome “asistiraju” grad Novi Sad i američka ambasada.

Bogdanoviću majka spremila iznenađenje kakvo se retko viđa! Bio je jako tužan, a onda - osmeh sa 32 zuba (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 17.09.2019. 11:21 - 17.09.2019. 11:26 Svaka čast za gospođu. Bogdan Bogdanović, Foto: Youtube/RTS Zabava - Zvanični ka Bogdan Bogdanović je bio naš najbolji košarkaš na Mundobasketu, a kada se vratio kući, mama se potrudila da mu priredi prvorazredno iznenađenje.

"Drago mi je što ćemo moći da pomognemo da mladi stasaju i što akcija ima pre svega humani karakter. Naravno, potrudićemo se svi da napravimo i takmičarski rezultat. Polako...", rekao je Miličić.

BONUS VIDEO:

Đorđević o pobedi protiv Češke i učinku Bogdana Bogdanovića!