Predrag Danilović
Grand foto Vladimir Markovic
Predrag Danilović

Grand foto Vladimir Markovic

Predrag Danilović, Foto: Grand foto Vladimir Markovic

Košarkaši Srbije od poslednje utakmice na Mundobasketu u Kini nemaju selektora, pošto je Aleksandar Đorđević podneo ostavku na tu poziciju!

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija će biti domaćin muškog i ženskog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre 2020. godine, a predsednik Košarkaškog saveza Srbije se zahvalio našem predsedniku:

U svakom slučaj velika pobeda Košarkaškog saveza Srbije, a velike zasluge idu, mora da se kaže, Aleksandru Vučiću i ministru sporta. Njihova pomoć je bila ključna bez koje ne bi dobili ove turnire – rekao je Danilović za "Maxbet".

"Skloni se ako ne želiš da ti porodica bude zavijena u crno"

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 17.11.2019. 00:16 Lebron Džejms se nije zaustavio na Instagram postu objavljenom jutros na društvenim mrežama, već je provokacije upućene Nemanji Bjelici nastavio i večeras. Lebron Džejms, Foto: AP Alex Gallardo Lider Los Anđeles Lejkersa je posle pobede nad Sakramentom objavio fotografiju kako zakucava preko srpskog koarkaša uz komentar: "Hoćete li da vidite leš?

Prvi turnir je na programu već početkom sledeće godine.

Žene će igrati u dvorani „Ranko Žeravica, a muškarci u Areni. To je zbog termina tako jer žene igraju u februaru.

Protivnici još uvek nisu poznati, FIBA će 27. novembra zvanično saopštiti detalje.

– Nadamo se da ćemo ponoviti uspeh iz 2016. godine, ne želim kalkulacije ili želje kada su protivnici u pitanju. Ako želimo da odemo na Olimpijske igre moramo da pobedimo svakoga i budemo prvi, drugi način ne postoji. Zato se nadam da ćemo biti kompletni da će igrači biti spremni, zdravi i raspoloženi.

Aleksandar Saša Đorđević

Marko Metlaš

Aleksandar Saša Đorđević, Foto: Marko Metlaš

Posle šampionata u Kini, Aleksandar Đorđević  je odbio da produžio ugovor i Srbija sada traga za njegovim naslednikom. Kako Danilović otkriva, potraga se bliži kraju:

– Imaćemo selektora za par dana, neću sada da otkrivam ime da se nešto ne bi izjalovilo u završnim fazama pregovora, ali do kraja sledeće nedelje će to biti završeno – rekao je Danilović koji se nalazi u Tirani sa ženskom reprezentacijom koja igra protiv Albanije.

Posle Obradovića i Pešić priredio šou! Žestoko opleo po svojim skupocenim zvezdama! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 19:22 Loše kolo za srpske stručnjake! Svetislav Pešić, Foto: Marko Metlaš Košarkaši Barselone poraženi su u od svog najvećeg rivala na gostovanju, Real Madrida, rezultatom 86:76, a srpski trener, Svetislav Pešić je imao mnogo toga da kaže svojim igračima!

BONUS VIDEO

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"