Lamar Odom
AP Mark J Terrill
Lamar Odom

AP Mark J Terrill

Foto: AP Mark J Terrill

Nekadašnja velika NBA zvezda prisetila se teških životnih trenutaka i kome u koju je pao zbog prekomerne količine droge.

Odom je pre četiri godine pronađen u besvesnom stanju na ranču u društvu "zečica". Košarkaš je jedva preživeo tada, a ovom prilikom je prvi put ispričao svoju verziju te kobne noći.

Pročitajte još:

"Otišao sam na mesto na kojem nisam imao šta da tražim... Preterao sam, i završio u komi. Imao sam 12 moždanih udara i šest srčanih, ali jedini trajni problem koji je ostao je gubitak pamćenja", rekao je Odom.

"Kunem se, ja te večeri nisam uzimao drogu. Ne znam da li su mi sipali nešto u piće, ili mi ubrizgali, ali je nisam konzumirao svojom voljom," dodao je nekadašnji košarkaš Klipersa, Majamija, Lejkersa i Dalasa.

Teniser ponovo zaprepastio svet - Prisutni nisu mogli da veruju šta vide (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 24.09.2019. 18:51 Nik Kirjos je navikao publiku na skandale, ali je na konferenciji za novinare u okviru Lejver kupa nadmašio sebe. Foto: Printscreen Australijski teniser je u Ženevi napravio skandal kakav se ne pamti. Naime, teniser je dok mu je novinar postavljao pitanje izvadio flašicu piva i počeo da pije.

Takmičarski deo "Plesa sa zvezdama" završio je na poslednjem mestu, ali nije ispao, jer ga je podržala publika.

Bonus video: Branko Lazić otkrio šta misli o uspehu reprezentacije!