Andrea Trinkijeri i Ognjen Jaramaz
Alo/Marko Metlaš
Andrea Trinkijeri i Ognjen Jaramaz

Alo/Marko Metlaš

Andrea Trinkijeri i Ognjen Jaramaz, Foto: Alo/Marko Metlaš

Srpski predstavnik je meč prelomio u drugoj četvrtini kad se odvojio na dvocifrenu prednost, pa je u poslednje dve deonice samo overio pobedu.

Crno-bele je do trofeja predvodio Ognjen Jaramaz sa 20 poena, dok su značajan doprinos dali Volden i Tomas sa po 13, kao i Pejners i Gordić koji su postigli po 12 poena.

KRAJ UTAKMICE - PARTIZAN JE OSVOJIO SUPERKUP!

Košarkaši Partizana sigurnim korakom idu ka prvom trofeju. Pet minuta pre kraja tim Andree Tinkijerija vodi rezultatom 93:77.

Počela je četvrta četvrtina. Rivali su bili neprecizni u prva četiri napada, pa posle minut igre rezultat je nepromenjen.

Kovač otkrio anegdotu sa suprugom koja govori više od svega!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 29.09.2019. 21:14 Srbija je u finalu Evropskog prvenstva u Francuskoj savladala Sloveniju (3:1) i osvojila odbojkaško zlato. Srbija - Slovenija, Foto: cev.eu Selektor odbojkške reprezentacije Slobodan Kovač, posle osvajnaje evropskog zlata, rekao je da je verovao u ovaj tim i da on lično nije napravio nikakvo čudo.

KRAJ TREĆE ČETVRTINE - 84:73

Crno-beli održavaju dvocifrenu prednost. Posle sedam minuta igre u trećoj četvrtini rezultat je 74:63. Cedevita Olimpija je prišla na osam poena razlike, ali je odmah Jaramaz postigao trojku.

Počela je treća četvrtina, Rašon Tomas je postigao koš uz faul, a Marko Simonović je odgovorio trojkom. Rezultat posle dva minuta je 61:49.

KRAJ DRUGE ČETVRTINE - 55:44

Razigrali su se košarkaši Partizana i stekli osetnu prednost pred odmor. Rezultat posle druge četvrtine je 55:44 za crno-bele.

Sa šest poena u završnici druge deonice Volden je svoj tim odvojio na dvocifrenu razliku.

 

Rašon Tomas dabl-dabl partijom vodio Partizan do finala ABA Superkupa! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 28.09.2019. 18:52 - 28.09.2019. 18:59 Košarkašu crno-belih pobedili su sa 91:77 ekipu Pirmorske i plasiralu su se u finale ABA Superkupa! KK Partizan, Foto: KK Partizan Košarkaši Partizana savladali su ekipu Primorske u polufinalu ABA Superkupa. Primorska je u četvrtfinalu iznenadila velikog favorita Zvezdu, ali nisu mogli da ponove iznenađenje.

KRAJ PRVE ČETVRTINE - 20:20

Prva četvrtina je završena rezultatom 20:20. Jaramaz je odlično otvorio meč, ali su se Slovenci vratili na krilima Mekintajera koji je postigao sedam poena u prvom periodu.

 

Pročitajte još:

PARTIZAN - CEDEVITA OLIMPIJA

Hala: Dražen Petrović, Zagreb

Sudije: Ilija Belošević, Tomislav Hordov, Milan Nedović

PARTIZAN: Volden, Zagorac, Pejdž, Gordić, Parakhovski, Jaramaz, Veličković, Birčević, Janković, Tomas, Pejners, Mozli.

Trener: Andrea Trinkijeri.

CEDEVITA OLIMPIJA: Krušlin, Botrajt, Krampelj, Hopkins, Vujačić, Murić, Mulalić, Miler-Mekintajer, Blažić, Stipanović, Zagorac, Simonović.

Trener: Slaven Rimac

Bonus video: U Nišu oterali momka i devojku sa tribine jer navijaju za Partizan