Nikola Jokić
AP Photo/John Leyba
Nikola Jokić, Foto: AP Photo/John Leyba

Huanćo Ernangomes, košarkaš Denver Nagetsa, našalio se sa novinarima u Koloradu, posle razočaravajućeg poraza u odlučujućoj utakmici polufinala Zapada.

Denver je u nedelju poražen od Portlanda sa 100:96, čime je njihova sezona gotova.

Španski košarkaš trebalo bi da igra za Španiju na Svetskom prvenstvu u Kini, koje je na programu od 31. avgusta do 15. septembra.

Srbija i Španija ne nalaze se u istoj grupi, ali će moći da se sastanu u drugoj fazi Mundobasketa. Zbog toga je Ernangomes izjavio da se nada da Jokić neće igrati za Srbiju, kako bi njima bio olakšan put ka finalu.

"Huanćo Ernangomes planira da igra za nacionalni tim Španije ovog leta. Rekao je da je uzbuđen što će možda igrati sa bratom i svojim idolima. Ernangomes se takođe našalio i rekao kako ne želi da Jokić igra za Srbiju tj. nada se tome, zato što bi tad dodatno bio olakšan put Španiji", napisao je na Tviteru novinar BSN Denvera Herison Vind.

GOLMAN SE SRUŠIO, NIJE MOGAO DA DOĐE DO DAHA Ibrahimović ga napao, GOLIM RUKAMA DAVIO i bacio na travu! Skandal u Americi (VIDEO)

Medijima u Koloradu obratio se i Nikola Jokić, koji je rekao da ne zna da li će igrati za nacionalni tim Srbije.

Izabranici Aleksandra Đorđevića nalaze se u grupi D sa reprezentacijama Italije, Filipina i Angole. Kada je reč o Španiji, oni će u prvoj fazi igrati protiv Irana, Tunisa i Portoriko.

REAL MADRID OTPISAO SVOG ŠAMPIONA Uzeo tri titule prvaka Evrope sa njima, danas ga obavestili: "Zbogom! Nisi više u planovima"