Kijanu Rivs i Boban Marjanović
Printscreen
Tobijas Heris i Boban Marjanović

Profimedia

Boban Marjanović na promociji filma sa saigračem Tobijasom Herisom, Foto: Profimedia

Debi na filmskom platnu nije se završio dobro po Bobana Marjanovića, pošto ga je Kijanu Rivs ubio nabivši mu knjigu u usta! Ali kakve to veze ima kada je centar iz Srbije postao deo Holivuda!

PROČITAJTE JOŠ:

POGLEDAO ME, UHVATIO ZA NOGU, UJEO, I REKAO... Ikona Grobara ispričao kako je upoznao jednog od najvećih u NBA ligi!

NIKOLA JOKIĆ CEPA PIVO SA ORTACIMA?! Dva dana posle ispadanja Denvera, fotografija iz kladionice u Somboru obišla planetu! (FOTO)

IZ NJEGOVIH USTA... Miloš Teodosić se uželeo utakmica, evo šta kaže, ko će sve da igra za Srbiju na Mondobasketu u Kini!

U SAD je održana premijera trećeg dela filma „Džon Vik“, u kojem se u sporednoj ulozi pojavljuje srpski košarkaš Boban Marjanović. Bobijeva uloga je bila mala, pošto je jedan od prvih plaćenih ubica koji žele da pokupe glavu Džona Vika, odnosno Rivsa, za nagradu od 15 miliona dolara. Posle tuče u biblioteci, koja je rađena po uzoru na okršaje Džejmsa Bonda sa fizički većim protivnicima, Bobi je „ubijen“ na bizaran način - Kijanu mu je nabio knjigu u usta!

Kijanu Rivs

AP/Richard Shotwell

Kijanu Rivs, Foto: AP/Richard Shotwell

Kijanu: Bobi je super lik!

Kada Kijanu Rivs kaže za nekoga da je kul, onda je to kompliment koji je malo ko na svetu dobio. Holivudska zvezda je otkrila i kako je izgledao rad sa Marjanovićem tokom snimanja scena borbe.

- Boban je sportista i bio je posvećen pripremi. Dolazio je kod nas na treninge. Brzo smo napravili celokupnu koreografiju. Bilo je sjajno. Trenirali smo zajedno, pa smo onda imali te lažne tuče, koje su više bile neka vrsta plesa. I znate šta, on je sjajan lik. Totalno je kul - s osmehom je rekao Rivs.

Režiser Čad Stahelski otkrio je da o košarci ne zna ništa, ali da je popričao sa producentom o tome koji visoki glumac bi mogao da se pojavi u filmu.

- Došao mi je kolega i rekao: „Razmisli o ovom momku. Srbin je, već je radio reklame, visok je prilično, a ima i najveće šake u NBA ligi. Veruj mi, angažuj njega.“ Bio sam uzbuđen, nisam se dvoumio - rekao je Stahelski.

Bobi je dobio poziv i došao na probu, da vide da li ume da glumi.

- Marjanovića smo testirali dva sata, kako bismo ga procenili. Ljudi koji su ga gledali su došli do mene i rekli: „O da, ovaj momak će biti sjajan za tvoj film.“

I Marjanović je na premijeri rekao da je to bilo neverovatno iskustvo.

- Igrati u filmu je neverovatna stvar. Svi vole ovakve vrste filmova. Do nekog trenutka ste samo gledalac, a onda vam se iznenada ukaže šansa da budete deo toga. To je fantastično - priznao je Bobi.

Hale Beri

EPA/Nina Prommer

Hale Beri, Foto: EPA/Nina Prommer

Sa njima Bobi deli platno

Kijanu Rivs

Hale Beri

Ijan Mekšejn

Lorens Fišburn

Ađelika Hjuston

Stigle su i pohvale o Bobanu kao čoveku.

- On je super momak. Vrlo skroman, dosta se trudio da se fokusira na detalje. Stvarno je vežbao rečenice, a takođe ga je učio i Kijanu. Ovo mu je prvi put, izgovarao je citate iz Danteovog „Pakla“, nije bilo lako. Odao sam mu priznanje, jer tog dana na snimanju nam je mnogo pomogao i doprineo - rekao je Stahelski.

Bobi nije krio oduševljenje kada je čuo kako ga hvali režiser.

- Vau, ovo je mnogo komplimenata na moj račun. Visok sam, okretan, spreman - nasmejao se Bobi.