DULETOVA ŠKOLA! NBA zvezda se ispovedala! Lagao je Vujoševića, a ovaj mu nije oprostio, već ga brutalno kaznio!

Nema preskakanja lekcija

Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović, Foto: AP/Rich Pedroncelli

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović u saradnji sa “United nation foundation” skuplja donacije za borbu protiv koronavirusa.

On putem Fejsbuka organizuje uživo program na kom skuplja donacije, a animira publiku igrajući video igre.

Odgovarao je i na pitanja navijača, a posebno je bilo interesantno priča sa Vujoševićem! 

“Imao sam zadatak da pogledam film. Knjigu sam pročitao, potom i jedan film, a onda mi je dao i drugi da pogledam, “Lovac na jelene”. To je film gde je na kraju ona scena gde snajperom nišani jelena i na kraju treba da odluči da li da puca ili ne, i skloni nišan. Pitao me je šta se dešava na kraju filma, da li lovac ubija jelena ili ne, a ja nisam imao pojma jer nisam gledao", rekao je Bogdanović.

Duško Vujošević
Duško Vujošević, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Vujošević ga je opet testirao:

“Rekao sam mu da jeste, nakon čega me je poslao na tribine da trčim uz stepenice. Kada sam se vratio ponovo me je pitao i odgovorio sam da nije, na šta me je upitao da li sam uopšte gledao film. Odgovaram mu: ‘Nisam’, a on me pita: ‘Pa, što lažeš? Aj’ sada ponovo 20 stepenica”, kroz smeh je pričao srpski bek.

Podelio je zanimljivu priču i sa Obradovićem:

“Utakmica sa Barselonom. Bio sam nešto nervozan, ne ide kako treba, sve ide loše, a mi se borimo za plej-of. Pokušavamo da pobedimo, a Barsa je van plej-ofa. Bio sam ljut posle prvog poluvremena, ne mogu da se setim zbog čega. Nisam imao nijedan šut na koš. Željko na poluvremenu dolazi besan, pušta klip, tri klipa i pita me: ‘Je l’ hoćeš da šutneš? Je l hoćeš da šutneš? Nećeš, a? Dobro’. Uzeo je i nacrtao dva napada za mene da se odigraju na početku drugog poluvremena. Rekao mi je da ako sada ne šutnem, da me vadi i da idem odavde. Primoravao me je da šutnem. Pobedili smo utakmicu i prišao mi je i rekao: ‘Kada si lider mora da preuzmeš takve stvari na sebe’!" - zaključio je Bogdanović!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi