Ana Dabović pozvala publiku da podrži reprezentaciju!

Tanjug/ M. Dr. | sport 2019-11-13 16:30:14 2019-11-13 16:30:14

Utakmica Srbija -Turska igra se u četvrtak od 17 sati.

kss.rs

Košarkašica Srbije Ana Dabović izjavila je da izuzetno poštuje sutrašnjeg rivala Tursku, sa kojim otvaraju kvalifikacije za Eurobasket 2021.

"Očekujem dobru utakmicu, jer je Turska veoma jaka ekipa i težak protivnik, iako ovog leta nisu dobro prošle na Evropskom prvenstvu. Nekoliko godina unazad su u samom evropskom vrhu. Bićemo spremne za prvi meč kvalifikacija", rekla je Dabović za sajt KSS.

NAJČITANIJE IZ SPORTA:

Bek srpske reprezentacije smatra da će reprezentacija lakše doći do pobede ako tribine u Hali sportova "Ranko Žeravica" budu ispunjene.

"Nadam se podršci navijača. Da nam tako olakšaju posao i da počnemo ove kvalifikacije dobrom igrom i nadam se, pobedama. Uvek se trudim da istaknem naše navijače, koji nam mnogo pomažu. To sam pomenula i ovog leta kada smo igrale u Zrenjaninu i Beogradu. Što je više navijača bilo, to smo mi igrale bolje. Tako verujem da će biti i sutra. Što više ljudi bude bilo, to ćemo i mi imati veći motiv za dobru igru", zaključila je Dabović.

PROČITAJTE JOŠ:

Izabranice selektorke Marine Maljković sutra od 17 sati igraju protiv Turske, a tri dana kasnije očekuje ih duel sa Albanijom na gostovanju.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Ognjena Kuzmića!

 

Expand player
Pogledajte više