KOŠARKAŠKA GROZNICA MOŽE DA POČNE Trofej Mundobasketa dolazi u Srbiju
Printscreen

Pehar „Džejms Nejsmit“, namenjen osvajačima Svetskog košarkaškog prvenstva, ponovo stiže u Srbiju, u okviru FIBA Trophy tour-a. Kao pred svako svetsko prvenstvo, sve zemlje učesnice su domaćini pehara koji će najbolja reprezentacija na planeti podići na pobedničkom postolju 10. septembra 2023. u Manili.

Pehar će u petak 9. juna 2023. obići nekoliko lokacija u Beogradu, biće organizovano fotografisanje na znamenitim mestima naše prestonice – Gardoš, Kula Ušće, Hram Svetog Save, raskrsnica Kralja Milana i Kneza Miloša, Trg republike.

IMA SVOJE PRIORITETE Košarkaš Žalgirisa odbio Partizan zbog bizarnog razloga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSSrbije (@kssrbije)

Za sve ljubitelje košarke najlepša vest je da će u petak od 17.00 do 22.00 sata pehar biti izložen u Knez Mihailovoj ulici ispred tržnog centra „Rajićeva“, pa će zainteresovani građani moći da se fotografišu i vide vredan trofej. U 17.00 časova očekuje se dolazak i nekoliko srpskih reprezentativaca.

U nedelju će pehar biti u domu najtrofejnijeg 3×3 igrača sveta i kapitena reprezentacije Srbije, šestostrukog šampiona planete Dejana Majstorovića u Banovcima, gde će se tog dana održati 3×3 turnir „Banovci open“.

Pehar „Džejms Nejsmit“ osvojiće najbolja ekipa na Svetskom prvenstvu koje se od 25. avgusta do 10. septembra 2023. održava u Indoneziji, Japanu i na Filipinima. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading