TRENER "STUDENATA" ZADOVOLJAN Bili smo blizu čak i da prođemo
Foto: Promo/Partizan Mozzart Bet/Dragana Stjepanović

Beogradski crno-beli su slavili u majstorici (112:83) i tako zakazali okršaj u polufinalu sa Cedevita Olimpijom.

Podgoričani su prošle nedelje slavili u Beogradu, namučili potom Partizan u drugoj utakmici, ali više od toga nisu mogli. 

-Prvo bih čestitao Partizanu na zasluženoj pobedi i utakmici koju su odigrali na mnogo višem nivou nego prve dve. Kratko ću o utakmici. Počeli smo premekano, dopustili im da se razigraju sa otvorenim šutevima. Mislim da je tako bilo i u četvrtoj četvrtini kada smo pali energetski. Izgubljene lopte na ova tri meča pravili su nam najveće probleme. Zadovoljan sam momcima jer su pokazali da smo bili blizu čak i da prođemo - rekao je Žakelj.

OBRADOVIĆ POSLE PLASMANA U POLUFINALE Golim okom je sve moglo da se vidi

Studenti su završili sezonu u ABA ligi.

-Ipak, tokom cele sezone pokazali su napreduju, da imaju kvalitet i da vole da rade. Napravili smo dobru hemiju u timu. Igrali smo dosta solidno i dosta dobru košarku. Ja još jednom im čestitam na tome, odlični su momci i super rade. Sezona za nas u ABA ligi je završena, a imamo još crnogorsko prvenstvo. To je veliki uspeh za naš klub, imamo visoke ciljeve i za narednu sezonu. Moramo se odmoriti, analizirati i naći motivaciju za naredne utakmice - kazao je Žakelj i dodao:

-Mislim mi idemo polako, znamo šta želimo u klubu. Imamo strategiju za mlade igrače čak i one koji su juniori i kadeti. Mislim da radimo dobro, neki igrači su isplivali, a braća Ivišić su pokazali da imaju talenat. Ipak, treba puno rada, za sada nismo pričali o nekim drugačijim ambicijama u pogledu kluba, ali videćemo nakon sezone.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading