ŠAMPIONSKI Jokić pred najdražim očima „ugasio“ Sunca: Tata, uzmi prsten!
Foto: Printscreen/Printscreen/ Twitter

 

Džokeru, uzmi šampionsku titulu! Nema nikog, ama baš nikog u celom Koloradu koji nije ovo rekao, poželeo, makar pomislio posle drugog trijumfa Nagetsa nad Sansima. Ostvarenog, dabome, najvećom zaslugom Nikole Jokića.

ŠAMPIONSKI Jokić pred najdražim očima „ugasio“ Sunca: Tata, uzmi prsten!

AP/David Zalubowski

 

Denver je do pobede 97:87 pred svojom publikom i 2-0 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige stigao uz 39 poena (26 u drugom poluvremenu), 16 asistencija i pet skokova srpskog reprezentativca.

 

 

Šampionski prsten Nikoli, pored navijača, kao da je poželela i ćerkica Ognjena, koja je u njegovom dresu gledala kako tata „gasi sunca“. Po završetku meča ona mu je, iz naručja mame Natalije, tapšala i pokazivala na prst, na šta je on uzvratio istim potezom.

 

 

- Cela moja porodica je bila tu. Moja braća su uvek tu, sad su bile i supruga i ćerka, uvek je lepo kad imaš nekog svog - naglasio je Somborac.

Da se u Denveru nadaju slavlju tamo negde sredinom juna, posle velikog NBA finala, potvrdio je i trener „zlatnog grumenja“ Majk Meloun.

ŠAMPIONSKI Jokić pred najdražim očima „ugasio“ Sunca: Tata, uzmi prsten!

AP/Abbie Parr

 

- Znam šta motiviše Jokića, mene i ostatak tima. To nije MVP nagrada, već put da konačno uspemo da uzmemo prvu titulu u istoriji franšize. Ništa drugo - rekao je Meloun.

Treći meč, prvi u Finiksu, igra se u subotu ujutru od četiri časa po našem vremenu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading