ČAČANI GLEDAJU U SVOJE DVORIŠTE Borac priželjkuje čudo protiv Zvezde
Foto: Promo/ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Borca sutra od 19:30 časova dočeluju beogradske crveno-bele u okviru 25. kola Admiral Bet ABA regionalne lige.

Ekipa iz Čačka je trenutno 13. na tabeli ABA lige i potrebna joj je jedna pobeda u naredna dva kola da bi osigurala opstanak.

- Iskren da budem, ne znam šta bih rekao. Split je bio fenomenalan protiv nas, svaku loptu koju je poslao ka košu završila je na dnu mrežice, a protiv MZT-a nije bio ni blizu te partije. Ali, ne možemo da se oslanjamo na rezultate drugih timova, moramo da pokušamo da sami rešimo svoj problem - izjavio je Mijatović.

Osvrnuo se trener kluba iz Čačka i na kvalitete protivnika.

- Uz Partizan, ona je glavni konkurent za osvajanje lige. Igra izuzetnu košarku od kada je tim preuzeo Duško Ivanović. On je postavio dobar temelj, vidi se to u pristupu, energiji, načinu na koji ekipa igra. Otkako je u tim stigao Kampaco, roster je dodatno ojačan, tako da Crvena zvezda ima možda i najbolje bekove u Evropi. Kada se igra protiv takvog protivnika nema pritiska, ali postoji odgovornost da se pokažemo u najboljem svetlu. Želimo da probamo da pariramo u mnogim stvarima. To je bitno momcima i meni - zaključio je Mijatović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading