SIN MI SE ZBOG PARTIZANA "NAVUKAO" NA EVROLIGU "Ozloglašeni" Glikman oduševljen Beogradom
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Direktor Evrolige Maršal Glikman u podkastu Kajla Hajnsa govorio je o aktuelnim temama, a dotakao se i atmosfere na utakmicama u Beogradu.

Posebno je istakao kako je atmosfera koju su napravili navijači Partizana "kupila" njegovog sina.

Takođe, Glikman je govorio i o odnosu predsednikom Evrolige Dejanom Bodirogom, koji ga je nagovorio da dođe u Beograd na utakmicu.

- Dejan je sjajan. Upoznao sam ga dok je još igrao za Barselonu sa Šarasom (Jasikevičijusom), a Pešić je bio trener. Bio je neverovatan kao igrač, kao Leri Bird. Sve je mogao na terenu. Baš je lepo raditi sa njim. On dolazi sa Balkana, a to donosi određeni mentalitet i ima zanimljiv pogled na stvar. Kada sam dolazio ovde, bio sam mišljenja da nema puno ljudi u Beogradu, a on je odmah skočio rekao mi je sačekaj, idi tamo i vidi. Naterao mi je odmah posle Božića da sednem na avion i odem u Beograd. Sjajno smo se proveli u Srbiji. Imao sam priliku da osetim šta je to Beograd, i video sam na primeru Beograda da ne mora svaka odluka da bude vezana samo za pare. Beograd je košarkaški centar i to globalni centar. Možda na nivou Njujorka, svi u gradu obožavaju košarku. Stvarno sam se oduševio - rekao je Glikman.

SIN MI SE ZBOG PARTIZANA

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Glikman je posebno istakao kako mu se svidela atmosfera na utakmici Partizana, odnosno da je mnogo uticala na njegovog sina, koji se zbog crno-belih "navukao" na evropsku košarku.

- Verujte mi kada kažem, najviše slušam svog sina koji ima 22 godine i vidim šta ga zanima. Imao je poteškoća da prati Evroligu, jer je navikao na NBA, ali onda sam ga odveo u Beograd na utakmicu Partizana. Posle toga je sve bilo jasno. Sada Evroligu prati svake nedelje - objasnio je Glikman.

Maršal Glikman je poznat i po tome što je izrekao suspenziju Crvenoj zvezdi da ne sme da registruje Fakunda Kampaca do kraja februara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading