SAPUNICA U REPREZENTACIJI HRVATSKE Sad je Luka Božić otkazao Aci Petroviću
Foto: Printscreen

Košarkašku reprezentaciju Hrvatske krajem ovog meseca očekuju dve nove utakmice u pretkvalifikacijama za Evrobasket, a vršilac dužnosti selektora Aleksandar Petrović nikako da kompletira spisak igrača.

Petrović najpre nije pozvao jednog od najboljih igrača Admiral Bet ABA lige i prvu zvezdu Zadra Luku Božića, ali se ubrzo predomislio i naknadno pozvao ovog igrača u nacionalni tim.

Prekjuče je selektor objavio skraćeni spisak od ukupno 15 imena, tu se našlo i Božićevo ime, ali danas je stigla informacija iz Zadra da Božić zbog povrede neće moći da se priključi reprezentaciji, kao ni Karlo Matković iz Cedevita Olimpije. Povreda je bila razlog što Božića nije bilo ni u prethodnom reprezentativnom ciklusu....

Zbog toga je Petrović ponovo morao da menja spisak, pa je umesto dvojice pomenutih igrača danas pozvao Tomislava Ivišića i Lovra Runjića.

Podsetimo, Hrvatska će 23. februara odmeriti snage sa Švajcarskom u Friburgu, a tri dana kasnije dočekaće selekciju Austrije u Splitu.

Posle najnovijih promena, Petrovićev spisak za ove dve utakmice izgleda ovako:

Dominik Mavra, Borna Kapusta, Goran Filipović, Antonio Jordano, Toni Perković, Roko Badžim, Toni Nakić, Lovre Runjić, Mateo Drežnjak, Dario Drežnjak, Matej Rudan, Tomislav Buljan, Roko Prkačin, Danko Branković i Tomislav Ivišić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading