ŠOKANTNO PRIZNANJE Bivši igrač FMP-a otkrio da je gej pred saigračima (VIDEO)
Printscreen

Australijski košarkaš Ajzak Hamfriz, koji je svojevremeno igrao za FMP iz Železnika, odlučio je da pred sadašnjim saigačima obelodani da je homoseksualac!

Hamfriz je u februaru 2018. godine potpisao trogodišnji ugovor sa FMP-om, ali je klub napustio vrlo brzo i vratio se u domovinu. Potom je bio i član Atlante, dok je trenutno igrač Melburn Junajteda. 

FENOMENALNI LUKA DONČIĆ Slovenac čudesnom trojkom nokautirao Kliperse (VIDEO)

- Nisam mogao da prihvatim samog sebe i pokušao sam da se ubijem. I glavni razlog zbog kog sam imao toliko problema je što nisam mogao da prihvatim moju seksualnost, činjenicu da sam gej. I mrzeo sam se zbog toga, gadio sam se samog sebe, mislio sam da ne mogu da budem takva osoba u svom okruženju i košarkaškom okruženju - rekao je Hamfriz saigračima i kroz suze dodao: 

 

 

- Hoću da svi ljudi znaju i zato ovo javno objavljujem... Može da se živi sa tim i ne morate to da sakrivate samo zato što ste sportista. Mi imamo odgovornost da postavljamo primere drugima i zato je moja odluka da to objavim. 

Hamfriz ima 24 godine i igra na poziciji centra. Svojevremeno je, pre dolaska u FMP, izabran za rukija godine u domovini, dok je 2014. sa U 17 selekcijom Australije bio svetski vicešampion. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading