U ČAST SRPSKOG KOŠARKAŠA Sutra počinje Memorijalni turnir "Stevan Jelovac"
Foto: Printscreen/instagram

Turnir će se održati u "Hali sportova Ranko Žeravica", a pored Mege učestvovaće i FMP, Studentski centar i Tim Overtajm, koji ove godine prvi put nastupa u Evropi i koji je sastavljen od velikog broja talenata.

Među njima su i igrači kojima se predviđa da će biti izabrani kao "lottery pick" na NBA draftu 2023. godine.

(UŽIVO) EVROBASKET SEDMI DAN Brutalni Luka razbio Francuze, Srbija saznala loše vesti, Litvanci izbacili Bosance


Turnir će biti otvoren utakmicom između Mege i Overtajma (18.30), a generalni menadžer Mege Goran Ćakić pozvao je sve ljubitelje košarke da dođu u Halu sportova.

-Memorijalni turnir će biti prilika da na primeren način obeležimo sećanje na našeg bivšeg igrača i reprezentativca Srbije Stevana Jelovca, koji nas je prerano napustio. Na turniru će učestvovati četiri ekipe sa pregršt mladih i talentovanih igrača. Među njima će biti i Tim Overtajm koji ove godine prvi put nastupa u Evropi. Ovim putem bih iskoristio priliku da pozovem sve ljubitelje košarke da dođu na Memorijalni turnir u Halu sportova Ranko Žeravica - izjavio je Ćakić.
U ČAST SRPSKOG KOŠARKAŠA Sutra počinje Memorijalni turnir

Foto: Printscreen/instagram

 

Stevan Jelovac rođen je 8. jula 1989. godine u Novom Sadu, a pored Mege za koju je igrao u dva navrata, u karijeri je još nastupao za Vizuru, Crvenu zvezdu, Antaliju, Kazertu, Lijetuvos Ritas, Saragosu, Nižnji Novgorod, Bamberg, Gazijantep, San-En Neo Feniks i AEK.

Jelovac je nastupao i za reprezentaciju Srbije tokom 2018. i 2019. godine, kada je dao značajan doprinos plasmanu Srbije na Mundobasket.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading