LASO SE OPROSTIO OD REALA "Nemam neprijatelje, ali nastaviću da se bavim ovim poslom"
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Odlazak Pabla Lasa sa klupe Reala izazvao je pravi šok. Španski tim se od trenera oprostio uz izgovor da on zbog zdravlja ne može voditi tim. Ipak, sam Laso je istakao da je to neistina, te da je potpuno zdrav.

- Ne znam kako vam delujem, ali osećam se prilično dobro. Sve se dobro završilo zahvaljujući klupskom doktoru koji me je savetovao da što pre odem u bolnicu. Trenutno imam sasvim dobru srčanu funkciju i nisu primećena nikakva oštećenja. Zahvalan sam osoblju bolnice La Moraleha, koje se prema meni odnosilo brižno i profesionalno. Žao mi je moje porodice jer su mnogi saznali šta mi se dogodilo preko medija. Posle dugog peroida više nisam trener Reala i želeo bih da se zahvalim predsedniku, upravnom odboru i navijačima. To koliko su navijači bitni za nas najbolje oslikava razlika u trenucima kada zbog pandemije nisu mogli da budu u hali. Imao sam veliku sreću da tokom 11 godina u klubu budem okružen sjajnim osobljem. Razumem da Real nije nastavio saradnju sa mnom, ali mi je žao što neću više biti trener ovog kluba. Ponosan sam na reakciju svojih igrača kada su saznali da napuštam Real – Luke Dončića, Edija Tavaresa i svih drugih. Sa Realom sam se rastao prijateljski. Nemam neprijatelje.

Laso je takođe istakao da ne planira da završava karijeru, te da će uskoro pronaći novi angažman.

- Želim da nastavim da budem trener, ali trenutno ne tražim klub, da budem iskren. Neću da nađem klub samo da bih negde radio. Želim da radim na projektima koji će mi biti uzbudljivi. Ja sam košarkaški trener, to je moj život.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading