DŽIKIĆ POSLE PORAZA U FINALU Očekivao sam da ćemo igrati sa više hrabrosti, čvrstine, energije
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

-Čestitke Partizanu na ulasku u finale i puno sreće. Što se nas tiče, očekivao sam da ćemo igrati sa malo više hrabrosti, malo više energije i čvrstine u ovoj trećoj utakmici, ali nismo - rekao je Džikić na konferenciji za novinare.

Košarkaši Budućnosti izgubili su večeras u Beogradu od Partizana sa 101:77 u trećoj, odlučujućoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige. 

-Dozvolili smo njihovim ključnim igračima da uđu u ritam i onda im je napad lakše funkcionisao i sa više energije su igrali u odbrani. Stvarno bih voleo da smo igrali drugačije u ovoj utakmici, ali nismo - rekao je Džikić.

-Nisam mislio na voljni momenat, mislio sam na više čvrstine i odlučnosti. Ne mogu da kažem da je neko izašao i da nije hteo da igra večeras - pojasnio je on.

OBRADOVIĆ POSLE PLASMANA U FINALE Hvala navijačima, verujem da možemo još bolje i više

DŽIKIĆ POSLE PORAZA U FINALU Očekivao sam da ćemo igrati sa više hrabrosti, čvrstine, energije

KK Partizan/Dragana Stjepanović

 

Džikić je naveo da su košarkaši crno-belih pogađali teške šuteve, što im je dalo dodatnu energiju i samopouzdanje.

-Otvorili su utakmicu dobro, pogađali su i neke teške šuteve... Ne mogu da kažem da smo ih ostavljali same i da su pogađali, bilo je i tih situacija, ali pogađali su i teške šuteve što ti daje dodatnu energiju i samopouzdanje - rekao je Džikić.

-Mislim da je trebalo bolje da realizujemo situacije unutar reketa koje su bile izgledne, propuštali smo šanse, naročito u drugoj četvrtini - dodao je on.

Džikić je naveo da sada nije trenutak da se analizira cela sezona u ABA ligi, ali je rekao da ima stvari kojima je zadovoljan i onih kojima nije.

-Generalno, plasirali smo se u četiri, tri utakmice u polufinalnoj serije i sa te strane ima razloga za zadovoljstvo. S druge strane, imali smo nekoliko kikseva tokom sezone i time stvarno nisam zadovoljan - rekao je trener Budućnosti. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading