OBRADOVIĆ POSLE PLASMANA U FINALE Hvala navijačima, verujem da možemo još bolje i više
Printscreen

Košarkaši Partizana otišli su do finala ABA lige prvi put posle 2013. i završnog turnira u Laktašima, posle ubedljivog trijumfa protiv Budućnosti rezultatom 101:77. 

Željko Obradović je posle utakmice pohvalio igru svojih igrača, ali dodao i da neke stvari moraju da se poprave kako bi ekipa bila konkurentnija u finalu. 

-Zadovoljan sam, odigrali smo dobru utakmicu u oba smera, što je rezultiralo da odemo na poluvreme sa pristojnom razlikom. Nastavili smo da igramo pristojno i u drugom delu utakmice. Čestitam igračima na pobedi i hvala navijačima na još jednoj fenomenalnoj večeri. Oni su nam dodatni vetar u leđa i to treba da znaju kada počne finale koje startuje u petak - poručio je Obradović.

OBRADOVIĆ POSLE PLASMANA U FINALE Hvala navijačima, verujem da možemo još bolje i više

ABA liga/Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

 

Trener crno-belih je nastavio sa analizom utakmice. 

-Večeras je bilo baš dosta pozitivnih stvari. Odigrali smo napadački odlično, imali neuporedivo bolji protok lopte u odnosu na prvi susret. Analizirali smo prošlu utakmicu, izvukli pouke. Ima stvari koje moramo da menjamo, probaćemo da korigujemo to u periodu do finala. Ova utakmica treba da bude vetar u leđa, da znamo da možemo. Imamo dug sami prema sebi i svim navijačima da pružimo apsolutni maksimum u finalu.

PARTIZAN U FINALU POSLE 9 GODINA Panter razbio Budućnost, crno-beli se bore za prsten i Evrolig

Takođe, ima Obradović i jednu napomenu. 

-U celoj seriji vladala je lepa atmosfera, između igrača na parketu, nas trenera i stručnih štabova. Ovo treba da bude primer da sve utakmice u budućnosti proteknu u fer i sportskoj atmosferi. Naravno, čestitam kolegi Džikiću, znam da su mu falili igrači, pre svih Rid čija je povreda skratila rotaciju. Bez njega je to drugačija ekipa. 

Osvrnuo se i Obradović i na finale. 

-Iskreno, bio bih zadovoljan da budemo na nivou na kojem smo bili, ali iskreno verujem da možemo bolje i više, kako u odbrani, tako i u napadu. 

BONUS VIDEO:

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading