MALJKOVIĆEVA NAKON ODRŽANOG ŽREBA ZA SP Devojke su spremne na krvav rad!
Tanjug/Sava Radovanović

 

Srpkinje će u Sidneju od 22. septembra do 1. oktobra ove godine igrati protiv Francuske, Australije, Kanade, Nigerije i Japana. 

-Među 12 najboljih reprezentacija na svetu nema lakog protivnika. Mi smo tim koji se razvija i koji tek treba da se stvara. U ovoj ekipi ne postoje dve igračice koje igraju zajedno tokom sezone u jednom klubu, što znači da ovaj tim tek treba da stvara svoju koheziju i tek treba da postane kompaktna grupa. Ono što je važno je da su devojke apsolutno prihvatile moj sistem i pravila ponašanja i da su spremne na krvav rad koji im je obećan u toku leta - rekla je naša trofejna selektorka Marina Maljković. 

ZVEZDA PROTIV BASKONIJE Radonjić zna u čemu je ključ uspeha

EPA-EFE/Miguel Angel Polo

 

 

U grupi A su Belgija, Kina, Bosna i Hercegovina, Južna Koreja, SAD i reprezentacija koja će zameniti Rusiju, diskvalifikovanu sa SP zbog dešavanja u Ukrajini.

-Nikako ne smemo da budemo naivne i da mešamo Svetsko prvenstvo, veliko takmičenje čiji će pritisak većina ovih igračica tek prvi put osetiti u septembru i veliki uspeh ostvaren u kvalifikacijama u Beogradu, koji me mnogo raduje, a koji je bio vetar u leđa da dve naše glavne igračice odu u WNBA, gde će predstavljati Srbiju. Neizmerno sam ponosna na njih i imaju moju punu podršku - dodala je selektorka. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading