RAT "GROBARA" I "DELIJA" NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Za koga navija mačka Ljubica? (FOTO)
ABA liga/Dragana Stjepanović/twitter

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sledećeg meseca igraju drugi večiti derbi ove sezone, a pre toga moguć je i susret u Kupu Radivoja Koraća. Dakle, utakmice pune varnice još uvek nisu toliko aktuelne, ali jeste nešto sasvim drugo.

RODE SLETELE NA MALI KALEMEGDAN! Luka Mitrović i sestra Vase Micića postali roditelji!

RADONJIĆ SVE IZNENADIO POSLE TEŠKOG PORAZA! Trener Zvezde poslao zagonetnu poruku

Poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama "bukti rat" između "delija" i "grobara", a za sve je kriva ni manje ni više nego - mačka. Da, dobro ste pročitali - mačka Ljubica zaslužna je za žustru raspavu navijača dva kluba.

Razlog? Pa, vrlo jednostavan. Za koga navija Ljubica?

Dok jedni kažu da je na njihovoj strani, drugi ubeđuju da pripada njihovom taboru. Mačka Ljubica već godinama unazad simbol je hale "Aleksandar Nikolić". Shvatila je i ona gde je toplo, gde brinu o njoj, a kad uleti neki golub, jasno je ko će "omastiti brke".

Ljubica je pristuna u hali na utakmicama oba tima, jer "Pionir" joj je jednostavno kuća. Ipak, od ove sezone crveno-beli su domaćini u pomenutoj dvorani, dok se Partizan preselio u halu "Ranko Žeravica", što je dodatan razlog "zvezdašima" da argumentovano pobede u raspravi.

Takođe, Ljubica od nedavno ima i svoj profil na Tviteru gde se predstavlja kao "zvezdašica". Dakle, pošto druge solucije nema, možda je u ovom slučaju najbolje poslužiti se onom starom dobrom:

- Ko prvi devojci, njegova devojka.

U ovom slučaju "Ko prvi mački, njegova mačka"...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading