RADONJIĆ SVE IZNENADIO POSLE TEŠKOG PORAZA! Trener Zvezde poslao zagonetnu poruku
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Oni su pokazali svoj talenat u napadu i prikazali ga u punom kapacitetu. Nije to prvi put ove sezone, a siguran sam da će pokazati i u nastavku, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić posle poraza od Monaka u Evroligi (91:80).

OBRADOVIĆ UMALO ZAPLAKAO ZBOG ZVIŽDUKA! Trener Monaka se slomio posle pobede nad Zvezdom!

- Mi smo u napadu možda i odigrali najbolje poluvreme u Evroligi. Tako kažu brojke, a prvih 15 ili 16 minuta smo imali sjajan ritam i energiju. Onda je usledilo ono što ja pričam već neko vreme. Šteta što niste mogli da dođte na trening pre jedno 15 dana i posle Olimpijakosa, onda bi vam bilo jasnije šta se dešava. Uz sva dešavanja, brojna putovanja, uz sve što smo prošli i kakve smo probleme imali. To je jednostavno došlo na naplatu - rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

SALVE ZVIŽDUKA U PIONIRU! "Delije" priredile paklen doček Obradoviću! (VIDEO)

Istakao je da u timu svakodnevno tragaju za rešenjima zbog brojnih kadrovskih problema.

- Ima još da se igra, ali iskreno ovo kroz ša smo prošli od prvog dana od kada smo se okupili. Baš smo pričali mi u stručnom štabu o svemu šta smo prošli od okupljanja i to je bilo čak i teško za objasniti. Pre svake sezone svi znamo da će se dogoditi svašta jer ima puno utakmica i opterećenja, ali smo ipak bili razmišljanja da ćemo oko igrača imati pun sastav za trening. Moramo da tražimo rešenja svakodnevno, kako da prebrodimo ovu situaciju i da vidimo kako ćemo savladati narednog protivnika. Mi smo bili u veoma dobrom statusu u decembru, ali opet se vraćamo na šta bi bilo kada bi bilo, moramo da gledamo napred - zaključio je Radonjić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading