OMIĆEVE REČI UZDRMALE REGION! Šta će na ovo reći "delije"?
Foto: ALO/Marko Metlaš

Omić je bio član Crvene zvezde u sezoni 2017/2018, kada nije naišao na dobrodošlicu jednog dela navijača.

Alen je prošlu sezonu proveo u Francuskoj, u kojoj je nastupao za Burg, a sada se vratio na Jadran i potpisao za Cedevita Olimpiju.

"Imaću najveći motiv da se pokažem u Ljubljani, da sam napredovao preko za ovih nekoliko godina. Želim da pomognem ekipi i napravimo rezultat. Da osvojimo sve u Sloveniji, plasiramo se među četiri ekipe u ABA ligi i TOP 8 u Euroukpu, to su da kažem moje želje", počeo je Omić za BH basket, a onda se i dotakao Zvezde.

OMIĆEVE REČI UZDRMALE REGION! Šta će na ovo reći

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

"Biće mi motiv da igram protiv Zvezde, znam ko me voli, a ko me ne voli. Moja ljubav je igranje košarke, a ne nacionalnost. Ja sam sam dao sve za Zvezdu dok sam bio tamo šest meseci i otišao iz Zvezde udzginute glave", dodao je.

Dotakao se i Partizana. 

"Željko Obradović je jedinstven u košarkakom svijetu. Zbog njega se ABA liga više prati, Partizan se više gleda, svima je to zanimljivo kako je on tu sada. Međutim, Partizan ne može reći OK, imamo Žoca, jer se na terenu sve osvaja. Svi znamo ko je Zvezda i kakav kvalitetan tim ima. Zatim tu je smo mi, potom Budućnost", zaključio je snažni centar rođen u Tuzli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading