PEŠIĆ OTKRIO MALO POZNATE DETALJE! Kari o odnosu sa Angelom Merkel, kao i o tome kako je Švajnštajgera naučio da igra košarku
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Novi selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić gostovao je na Javnom servisu i dotakao se brojnih tema, a između ostalog govorio je i odnosu sa doskorašnjom kancelarkom Angelom Merkel, kao i nekadašnjim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom. 

Pešić je u Nemačkoj ostavio dubok trag i mnoge ugledne ličnosti te zemlje želele su da se druže sa njim.

Kari navodi da se u Nemačkoj družio sa Angelom Merkel, dok još nije ni bila kancelarka.

"Bila je zadužena za ekologiju i često nas je posećivala pošto je Alba iz Berlina jedna od najvećih evropskih kompanija za reciklažu. Igrali smo dosta revijalnih utakmica. Sedela je sa mnom na klupi. Voli sport i sve je zanima", ističe Pešić.

Poznato je i da su 2014. nemački reprezentativci u fudbalu tokom Mundijala nosili majice sa Pešićevim likom.

"Za to je zaslužan bio Švajnštajger. Osvojili smo prvenstvo Nemačke, a oni su se pripremali za Svetsko prvenstvo i čim se završi trening on seda u kola i dolazi u dvoranu, gde sam ja završio trening i onda ga treniram. Ima talenta, stvarno je dobar, najozbiljnije. Trenirao sam ga dribling, polaganje, šut, penale... Sportista je, na kraju je i oženio sportistkinju, našu Anu Ivanović, pa nam je zet", rekao je Pešić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading