REČI KOJE SU ODJEKNULE Obradović žestoko udario na Jokića
Foto: ALO/Marko Metlaš

Trener Partizana Željko Obradović se u razgovoru za portal "BH Basket" dotakao i igranja za reprezentaciju. Mnogi košarkaši tokom leta propuste igranje za reprezentaciju kako bi se odmorili od naporne sezone, što je ovog leta učinio i Nikola Jokić.

- Činjenica je da svi moraju dobro da razmisle o primerima, kao što je dobar primer ove trojice američkih reprezentativaca, koji su igrali finale NBA lige, dvojica su bili prvaci, treći finalista. Dan pošto su završili obaveze sa klubovima su seli na avion i priključili se reprezentaciji i postali prvaci - rekao je Obradović.

Dru Holidej i Kris Midlton iz Milvokija (šampion NBA lige), odnosno Devin Buker iz Finiksa samo dan posle finala pridružili su se timu Grega Popoviča i na kraju se okitili zlatom sa Igara u Tokiju.

- Oni su dan posle završetka seli u avion i priključili se. Tu za mene počinje i završava se svaka priča o tome - zaključio je trener Partizana.

Reprezentacija Srbije nije igrala na Olimpijskim igrama pošto je u Beogradu poražena od Italije, pa su "azuri" bili ti koji su nastupili u prestonici Japana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading