ZVEZDA U LAKTAŠIMA Meč lopta za crveno-bele, Radonjić naglašava jednu vrlo bitnu cifru
KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u četvrtak u ranim popodnevnim časovima u Laktaše gde ih u petak očekuje drugi meč polufinalne serije plej-ofa sa ekipom Igokee.

Utakmica se igra u petak od 18.30 časova u dvorani u Laktašima, a crveno-beli imaju vođstvo od 1-0 u seriji nakon pobede koju su izvojevali u ponedeljak u Beogradu rezultatom 76:61.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić poveo je na put sve raspoložive igrače, a ekipa će nakon odmora trenirati u dvorani u Laktašima u četvrtak u popodnevnim časovima.

Ovo će biti 22. duel dva kluba u regionalnom takmičenju, ali su utakmice u ovogodišnjem plej-ofu prve koje Crvena zvezda i Igokea igraju u doigravanju ABA lige od kada se dva kluba takmiče u regionalnoj ligi.

Trener Dejan Radonjić ističe:

- Nova utakmica sa Igokeom, jos jedan težak duel pred nama. Igraćemo treću utakmicu u kratkom vremenskom periodu, i svaka je bila teška i rezultatski važna. Sada se već jako dobro poznajemo i znamo šta mozemo da očekujemo – dobru čvrstu i disciplinovanu ekipu koja iz utakmice u utakmicu potvrđuje zašto je pravila ovakve rezultate ove sezone. Očekujem fizički zahtevan meč, a u takvoj utakmici moramo da odigramo vrlo čvrsto, skocentrisano svesni da u ovakvim duelima sitnice prave razliku. Tri dana nije veliki period, ali smo učinili sve da osvežimo ekipu i spremni dočekamo ovu utakmicu, 65. zvaničnu u ovoj sezoni.

Dejan Davidovac dodaje:

- Još jedan duel sa Igokeom, sada se već jako dobro poznajemo i tu nema nekih tajni. Igraju čvrsto, uz puno discipline na terenu. U takvim okolnostima kada se susrećemo ponovo u razmaku od tri dana, a pre toga smo odigrali još jednu vrlo važnu utakmicu u finišu ligaškog dela, znamo da moramo da držimo visok nivo igre i koncentracije na terenu celu utakmicu jer smo videli u prethodnim mečevima da detalji i sitnice prave razliku. Spremili smo se za ovaj meč i očekujem da odigramo čvrsto kako bi došli do rezultata koji želimo.

Ukoliko bude bilo potrebe, treća utakmica polufinala plej-ofa na programu je u utorak 11. maja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading