RUSI "BACILI" BOMBU! Crvena zvezda već u Evroligi, sa njima i još jedan klub!
KK Crvena zvezda

Kako piše ruska "RIA Novosti" Crvena zvezda će biti jedan od dva preostala nepoznata učesnika Evrolige za narednu sezonu. Prema njihovim tvrdnjama čelnici najjačeg evropskog takmičenja u Evropi odlučili su da pošalju pozivnice crveno-belima i ruskom Zenitu.

- Informacija da će najbolji tim VTB lige, ne računajući CSKA, dobiti zagarantovano mesto u Evroligi za sledeću sezonu nije tačna. Evroliga će sama odrediti ko će popuniti dva upražnjena mesta. Ali nema posebnih zagonetki oko tovga. Klubovi koji bi trebalo da budu tu su Zenit i Crvena zvezda - rekao je neimenovani izvor "RIA Novosti" i dodao:

- Prethodno je najbolji tim VTB lige, ne računajući CSKA, koji ima dugoročnu licencu dobijao mesto u Evroligi za sledeću sezonu. U sezoni 2021-2022, Rusiju će u tom takmičenju definitivno predstavljati CSKA i Uniks, finalista Evrokupa.

Koliko je ovo zaista tačno, za sada se ne zna. Ono što je bitno za crveno-bele jeste da su svakako pred plasmanom u Evroligu jer u finalu ABA lige vode sa 2:0 protiv Budućnosti iz Podgorice.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading