Naslovna strana 81. "Sport plusa"
Alo!/promo
Naslovna strana 81.

Alo!/promo

Naslovna strana 81. "Sport plusa", Foto: Alo!/promo

Luka Jović u Realu iz Madrida! Vest koja je oduševila navijače u Srbiji, a i šire...Jedan od onih koji s zadovoljstvom govorili o transferu mladog Bjeljinca na stadion "Santjago Bernabeu" jeste i bivši trener kraljevskog kluba, nekadašnji selektor Srbije, "čovek fudbala" - Radomir Antić.

Osim Antića, takođe za "Sport plus", o novom centarforu Reala pričao je i nekadašnji šef struke Crvene zvezde Slaviša Stojanović, koji je Joviću pružio priliku da zaigra u seniorskoj konkurenciji u crveno-belom dresu.

Odveli smo Mohameda El Fardu Bena u školsku klupu. Najbolji strelac Fudbalskog kluba Crvena zvezda ove sezone prisetio se đačkog doba, a koje je predmete najviše voleo, a koji mu nikako nisu odgovarali, pročitajte na stranama sedam i osam.

Reprezentacija Srbije u petak (20.30) gostuje Ukrajini u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. Tim povodom, infografiku smo posvetili duelima našeg nacionalnog tima protiv selekcija iz bivšeg Sovjetskog saveza. Začudićete se kada budete videli bilans na mečevima protiv Ukrajinaca...